Нова песен от Darya x Bad Poetry: „Танцувай с мен“

846 преглеждания

Едно случайно запознанство в социалните мрежи води до създаването на музикален тандем

Едно случайно запознанство в социалните мрежи води до създаването на най-актуалния музикален тандем: Darya x Bad Poetry.

„Танцувай с мен“ е втори авторски проект на Дарина и Борислав, които броени дни след промотирането на песента в YouTube събират близо 200 хиляди уникални гледания.

„Танцувай с мен“  е по музика и текст на Борислав Тонев-Bad Poetry, който завършва „Музикална продукция“ в Лос Анжелис и има стаж в звукозаписно студио в Холивуд. След завръщането си в България развива страстта си към музиката и заедно с приятел основава малък лейбъл. Продуцира артисти като Briella и Cool Kid$, пише песни за други независими изпълнители. В момента основният фокус на Борислав е насочен към проектите му с Darya, с уговорката: „Това, което ни движи е да правим готини неща и да се забавляваме повече, отколкото да гоним успех на всяка цена и с всички средства“.

Творческата му половинка Darya споделя напълно този начин на работа и добавя към него стимулираща доза адреналин. Дарина е от типа момичета work hard/play hard, а  второто доказва със занимания по MMA, бодибилдинг, сноуборд и други пулсиращи на висока честота усещания. От малка е привлечена към музиката- свири на пиано, пее, а сега усетът й за елегантност в изкуството се проявява и в изкушението й към модния дизайн. Освен още качествени песни с Bad Poetry, Darya планира да пусне колекция дрехи със свой бранд.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук