Книгата „Разкажи за твоята България“ с официална премиера в кино „Кабана“

600 преглеждания

Входът за събитието е свободен

На 13.06.2022 г. (понеделник), в кино „Кабана“ в София, ще се състои официалната премиера на книгата „Разкажи за твоята България“. Събитието, което е с начален час 18.30 часа, се провежда с подкрепата на Столична община – Лятна програма и е част от културния календар на Столицата за 2022 г.

„Разкажи за твоята България“ е сборник с есета, портрети, пътеписи, проучвания, изследвания и представяния, на участниците в ученическия конкурс-обучение „Работилница за репортери“, организиран от новинарския портал EspressoNews.bg и фондация „Добрият пример“.

В книгата, са включени произведенията на над 70 млади таланти от цялата страна, които са участвали в изданията на журналистическия конкурс обучение, организиран ежегодно от медията от 2016 г. насам.

Входът за събитието е свободен. Заповядайте, за да отгърнем заедно страниците на „Разкажи за твоята България“ – една книга, родена с много любов и споделена емоция.

В рамките на събитието, всеки, който желае да се сдобие с копие от книгата и да внесе таланта на 71 млади автори в своя дом и библиотека, ще има възможността да я закупи на специална цена.

Представяния на изданието ще има и в други градове в България, през идните месеци.

Всеки, който желае да разгърне страниците на „Разкажи за твоята България“, може да поръча книгата и онлайн, на специална цена, с безплатна доставка до офис на куриер тук: https://bit.ly/KnigaRabotilnitsaZaReporteri.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук