Пролетните дрехи, които трябва да притежавате в гардероба си

475 преглеждания

Време да помислите, дали имате всичко необходимо, или е време за хубав пазар

Пролетта настъпва с пълна силна и вече е време да помислите, дали имате всичко необходимо, или е време за хубав пазар, за хубавото време. Сезонът на цветята се пробужда и е важно и вие самите да го почувствате, а какво по-лесно от това да си направите един хубав пазар с актуалните цветове и важните модели? В днешната статия ще ви дадем страхотни съвети, с които ще бъдете по-уверени през новия сезон и ще изглеждате стилно и привлекателно.

Горните дрехи, които трябва да имате през пролетта

Новата колекция дрехи от Gang.bg ви предоставя идеалните преходни дрехи, с които да започнете новия сезон. Тук е важно да се насочите към дрехи, които да не са, нито много топли, нито пък твърде летни. Заложете на преходни якета, с които да ви бъде максимално удобно. Може да се насочите към онези, които имат качулка, за да се предпазите от дъждовете през сезона.

Също така се обличайте добре, когато става дума за блузи и елеци. Понякога през пролетта става доста студено сутрин и вечер. Затова залагайте на топли блузи, но ги избирайте в по-пролетни цветове, които да ви създават настроение и увереност. Експериментирайте с моделите, които да присъстват в гардероба ви, нека има повече елементи върху тях, плисета, къдрици, сърца или цветя. Това ще допринесе за настроението ви и ще ви помогне да навлезете в сезона по-плавно.

Кожените якета също са идеален вариант за пролетния сезон. Винаги е необходимо едно такова яке, с което да може да се затопляте в малко по-студените сутрини или за разходка в парка през следобедите. Лесно може да го съчетавате с кожен клин, плисирана пола или дори дънки. За аксесоари заложете на малка чанта, с която да ви бъде удобно, колан и чадър.

Долнищата, които са задължителни за пролетта

Пролетта е и периодът, в който задължително трябва да започнете да носите поли и стилни дамски рокли. Нека има повече цвят, повече цветя, повече плисета и детайли. Направете гардероба си истинско бижу и се наслаждавайте на смелите си решения. Роклите и полите ще ви помогнат да изпъкне женската ви енергия и това ще зарази всичките ви колежки и приятелки. Бъдете по-нестандартни и се доверете на първоначалните си нужди и решения.

Роклите лесно могат да се съчетават с всички обувки, които носите през пролетта. Също така и с почти всички пролетни, преходни якета. Ако искате да сте по-стилни комбинирайте с флорална рокля, с кожено яке и кожени боти. Също така може да вземете плисирана пола, която да комбинирате с шарено яке и бели маратонки.

Винаги купувайте и по няколко панталона, които да ви свършат работа в малко по-студените дни от месеците. Тях може да комбинирате с по-интересни блузи и шарени или едноцветни, ярки якета. Относно аксесоарите, може да заложите да по-голяма чанта, в която да поставите лесно чадър, който е неизменна част от пролетта.

Доверете се на цветовете на сезона и се залавяйте за дълго чаканото пазаруване. Не забравяйте за връхни дрехи и красивите рокли, с които ще се чувствате страхотно. Флоралните мотиви и онези на пеперуди биха стояли перфектно в гардероба на всяка дама. Не забравяйте чадъра си и винаги носете с вас слънчеви очила. Какво е първото, което избирате вие за пролетта?

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове