TEDxSerdikaWomen: Десислава Василева - „Емоцията - моят успех“

2021 преглеждания

Десислава Василева e човек, който променя съдби. Тя е медиен и PR експерт с богат опит, създател на комуникационната агенция Idea PR & advertising и на онлайн портала за новините на запад от София EspressoNews

Десислава Василева e човек, който променя съдби.

Тя е медиен и PR експерт с богат опит, създател на комуникационната агенция Idea PR & advertising и на онлайн портала за новините на запад от София EspressoNews.

Отличена е в класацията „40 до 40“ на Дарик радио, като един от младите българи, които с идеите си са пример за подрастващите и са вдъхновители за промяна.

За своя личен път към успеха, Десислава разказва в специалното издание TEDxSerdika Women - BOLD + BRILLIANT, посветено на жените, които ни вдъхновяват:

Десислава Василева е създател и вдъхновител на “Работилница за репортери”, “Добрият пример на запад от София“ и „Мисия безопасност“, проекти, отличени с първи и призови места в конкурсите PR приз на БДВО, годишните награди на b2b Media и Годишните награди за пътна безопасност. Търси активно добрите новини и представя пред обществото техните носители. Открива и насърчава таланта и градивната творческа изява, както и богатствата на природата, културата и историята в региона на запад от София. Mагистър по „Връзки с обществеността“ от ФЖМК на СУ „Св Климент Охридски“. Член на БДВО и БАПРА.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук