Ученици от Елин Пелин се запознаха с конкурса „Работилница за репортери“

2631 преглеждания

Десислава Василева, управител на Еспресо Медия представи проекта в СУ „Васил Левски“

Десислава Василева - управител на Еспресо Медия се срещна с учениците от 10-ти, 11-ти и 12-ти клас на СУ „Васил Левски“, гр. Елин Пелин. Повод за това бе стартът на проекта „Работилница за репортери 2020 - Книга на спомените“.

През тази година община Елин Пелин ще бъде партньор на петото издание на ученическия конкурс-обучение, като ученици от горните класове в местното училище за първи път ще се включат в познавателната надпревара и ще усвояват тънкостите на журналистическата професия с помощта на екипа на професионални ментори.

Десислава Василева разказа за ползите, знанията и уменията, които ще получат по време на своето обучение и при срещите им с редица популярни лица в сферата на журналистиката. Посещението беше прието радушно и с интерес от учениците, които са на път да изберат своя професионален път и имат желание да се насочат точно в тази посока.

Директорът Мариета Христова от своя страна насърчи децата да не се колебаят да се включат, защото това е проект, в който всеки може да открие себе си. Сред учениците вече има желаещи, които се записаха за участие.

„Работилница за репортери 2020 - Книга на спомените“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на:

RollplastAQ Magnit, 32092, Автошкола ВасилевиУНСС360 Creative BulgariaVolontimeМания Принт ПГ "Велизар Пеев"

Медийни партньори на конкурса са: 

NOVAБНТBulgaria ON AIRДарик радио, Радио FM+noviteroditeli.bgTeen Stationtopnovini.bg

Партньор и домакин на церемонията по награждаване на призьорите в „Работилница за репортери 2020 - Книга на спомените“: Община Враца

Институционални партньори: Община ВрацаОбщина МонтанаОбщина ЧавдарОбщина Елин Пелин

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук