Детски рисунки за носителите на приз „Добрият пример 2017“

1653 преглеждания

Добрият пример на запад от София“ ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище

Носителите на приз „Добрият пример“ ще получат рисунки от деца, с които сдружение „Дива земя“ работи и подкрепя. Рисунките на тема: „Нарисувай твоята България“ са подготвени специално за събитието от малките художници от СУ „Проф. Асен Златаров“ град Годеч, „Дневен център за работа с деца на улицата“ и „Център за обществена подкрепа“ град Костинброд, както и от деца от Божурище и Своге.

Инициативата е на Ваня Ламбева, председател на сдружение „Дива земя“. Сдружението организира голям брой мероприятия, изложби и разнообразни инициативи в сферата на спорта, приложното изкуство, благотворителност и др. Мисията на организацията е да опазва и развива културните ценности, да подобря качеството на средата за живот и работа с деца, да подпомага развитието на таланти и творческата им реализация, да подпомага хора в неравностойно положение.

Следващата инициатива на малките творци, с които сдружението работи е през декември. На 04.12., Коледното дърво на Софийска област ще бъде украсено с играчки, изработени от тях. 

Добрият пример на запад от София“ ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище, като тазгодишното му издание е под патронажа на евродепутата Ева Майдел.

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМCoca-ColaMH Wine SelectionКафе "Мания"ОСКАР-ЕЛМаксима БългарияPIQUADROМилмексAQ MagnitИзток-Запад.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews