37 са номинациите за личности в „Добрият пример“

2274 преглеждания

Тазгодишното издание на "Добрият пример на запад от София" е под патронажа на евродепутата Ева Майдел.

37 номинации за „Добрият пример“, за личности, направиха жителите на общините на запад от София. До 20.11.2017 г., те имаха възможност да номинират граждани, които през 2016 и 2017 г. са се отличили с действия, свързани с активна социална дейност в сферата на културата, спорта, благотворителността, социалните дейности, инициативи и каузи в подкрепа на общности в неравностойно положение, природозащитни каузи, образователни каузи и др., които на са пряко тяхно професионално задължение, а се извършват като допълнителна житейска дейност.

В категориите: „Посланик на родния край“, „Значим принос в развитието на културата/спорта/ образованието/околната среда“, „Символ на добротворчеството“, „Пример за младите“ и „Инициатива в полза на обществото“ са номинирани учител, спортисти, културни дейци, общественици и др., като някои от тях са номинирани в повече от една категория.

Имената на носителите на отличието „Добрият пример“ ще станат ясни на специална церемония, която ще се проведе в рамките на второто издание на събитието „Добрият пример на запад от София“. То ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч., в шоурума на „Ситроен“, в град Божурище. Церемонията по награждаването на носителите на почетния знак ‚Добрият пример“ е с начален час 18:30 ч. 

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМCoca-ColaMH Wine SelectionКафе "Мания"ОСКАР-ЕЛМаксима БългарияPIQUADROМилмексAQ MagnitИзток-Запад.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews