Никола Рахнев е личност на годината в „Добрият пример 2017“

2794 преглеждания

Голямата награда за личност "Добрият пример 2017", получи авторът на инициативата "Когато станем 100 000 ще посадим гора" - Никола  Рахнев. За всеотдайната си работа по облагородяване на околната среда и спечелване на стотици граждани за каузата за засаждане и възстановяване на горските и паркови масиви в страната и за многобройните си залесителни инициативи в общините на запад от София, той стана първият носител на голямата награда "Добрият пример" за цялостната си дейност.

"Моята работа е да водя хора и да засаждаме дръвчета, наградата, която тази вечер получавам не е само за мен, а и за всички, които вдъхват живот на тази инициатива" - с присъщата си скромност заяви Никола Рахнев при получаването на наградата. Той, както и Ева Майдел получиха специално изработени плакати от учениците от професионална гимназия "Велизар Пеев".

Както EspressoNews писа, в категориите за личности на конкурса бяха раздадени 26 отличия на хора, номинирани от своите съграждани за тяхното добротворство и принос към обществото, а в конкурса за корпоративна социална отговорност пет компании, развиващи проекти на територията на шестте общини и шест неправителствени организации получиха статуетки за своите постижения. Специални награди получиха медии и журналисти, които подпомагат за популяризиране на добрите каузи и дадености на региона, и дават шанс на младите таланти за развитие. 

Второто издание на "Добрият пример на запад  от София" се проведе на 27.11.2017 г. в шоурума на Ситроен в Божурище, като в програмата на събитието бяха включени дискусионен форум на тема „Туристически потенциал и инициативи  на запад от София“ и церемония по отличаване на носителите на почетния знак "Добрият пример 2017" за личности, компании и неправитествени организации.

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМCoca-ColaMH Wine SelectionКафе "Мания"ОСКАР-ЕЛМаксима БългарияPIQUADROМилмексAQ MagnitИзток-Запад.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews