Благотворителна кампания „Заедно за Оги“

869 преглеждания

Тригодишният Оги губи значителна част от слуха си и му предстои операция за поставяне на имплант в лявото ухо

Отскоро в Кюстендил тече благотворителна кампания за събиране на средства за тригодишния Оги, който губи значителна част от слуха си вследствие на възпаление.

През януари малкият Оги ще претърпи операция в болница в Турция с цел поставяне на имплант в лявото ухо. Впоследствие ще бъде преценено дали се налага имплантиране и на дясното ухо. Офертата за предстоящата операция е за 34 650 евро (т.е. близо 70 000 лева), която сума е непосилна за семейството му. До момента са събрани над 20 000 лева. 

Всички, които имат желание да помогнат на малкия Оги, могат да го направят по следните начини:

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДАРЕНИЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

Всеки, който има възможност и желание, може да дари средства по банков път на следната дарителска сметка:

BIC:SOMBBGSF

BG04SOMB91301070592001

Титуляр: Огнян Огнянов Огнянов /Ognyan Ognyanov Ognyanov 

Общинска Банка АД 

ОНЛАЙН ТЪРГ

Във  Facebook групата „Заедно за Оги" желаещите да подпомогнат семейството могат да продават книги, дрехи и други неща под формата на търг, като средстват отиват в подкрепа на кампанията.

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР

На 18 декември, в Кюстендил ще се проведе благотворителен коледен базар, където ще се продават коледни сувенири, картички, книги и други неща, като събраните средства ще бъдат дарени за лечението на Оги. 

Информация за историята на Оги и благотворителната кампания може да намерите в публикацията от 18 ноември във Facebook страницата „Заедно за Оги". На страницата ще намерите и информация за развитието на кампанията.

Екипът на EspressoNews призовава всички граждани, които имат възможност - да откликнат на този зов за помощ, както и да споделят информацията, за да може тя да достигне до повече хора.

Източник и снимка: „Заедно за Оги" 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук