Победителите в „Работилница за репортери 2018 – Родова памет“ ще гостуват в сутрешния блок на бTV

3372 преглеждания

Ани Павлова и Теодора Александрова ще гостуват в бTV

Ани Павлова и Теодора Александрова, които спечелиха тазгодишното издание на ученическия конкурс-обучение за бъдещи журналисти „Работилница за репортери 2018 – Родова памет“ ще разкажат за своите впечатления и емоции в сутрешния блок на бTV.

Гледайте участието на Ани и Теодора утре (1 май).

Двете момичета от Враца се пребориха с конкуренцията на 80 ученици от средните училища  в общините Божурище, Враца, Годеч, Драгоман, Своге и Сливница.  Конкурсът се организира за трета поредна година от регионалния новинарски портал EspressoNews. Победителките спечелиха и голямата награда, предоставена от патрона на работилницата, евродепутатът Ева Майдел и ще пътуват по нейна покана до Брюксел. Сред много подаръци и награди, е и един ден с топ журналиста на бTV - Кристина Баксанова, която бе част от професионалното жури на конкурса, което оценяваше работата на учениците и определи класацията. Другите членове на журито са Марина Цекова от Нова телевизия, Мариета Фидосиева от БНТ, Доника Ризова от Bulgaria ON AIR, Стела Ангова от УНСС, Евелина Павлова от радио „105.6 НОВИНИТЕ СЕГА“. 

„Работилница за репортери 2018 – Родова памет“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaУНССVolontimeRollplastSamsoniteАвтомотор корпорация АД, ПГ "Велизар Пеев" град Своге, Монделийз България.

EsprssoNews