Блясък има през цялата година, не само на Нова година

1406 преглеждания

За празничната еуфория от блогъра Ивелина Кирилова

Определено не съм фен на еуфорията покрай Нова Година. Прекалено много бързане, организиране, пък тоалети, пък прически, пък грим. Смятам това за напълно излишно губене на време и нерви. Не е казано, че само в този ден трябва да си със SPARKLING тоалет, големи обици с много камъни и брокатени обувки. Друга тема – на психологическа основа, някои хора очакват Нова Година с нетърпение и се успокояват като си казват: “Охх, най-после дойде новото начало!”. Мили последователи, ново начало може да поставите всеки един ден, не само от 1 януари.

Днес ще Ви разкажа за преживяване от преди два месеца. Еуфорията, която ме завладя тогава, беше същата като в празнична Новогодишна нощ. Посрещнаха ме в уютна атмосфера, с чаша вино, сладичко и големи усмивки. Направиха ми грим и прическа, бях под светлината на прожекторите. Нали Ви казах, такива звездни мигове се случват целогодишно.

Как се стигна до това преживяване? От съобщение в Instagram, част от което гласеше:”Имам предложение за теб, което съм почти 100% сигурен, че ще ти допадне!” Ставаше дума за портретна фотография, а аз отдавна исках да си направя. И така, за пореден път се убедих, че с вселената сме си приятелки. Съгласих се да участвам в това  фото предизвикателство, та кой блогър не обича са се снима?! Вече се чудите от кого дойде предложението, нали? От Вихър – усмихнат млад мъж, с фотоапарат в ръка и много свежи и креативни идеи. Както споменах, посрещаха ме с чаша вино, поговорихме си малко, избрахме аутфитите и седнах на стола, за да ме гримират. Тук е моментът да Ви “запозная” с Ели, благодарение, на която изглеждах бляскаво, с красив грим и естествено излъчване. Thank you, Elly! ❤

Вече готова, снимките започнаха и продължиха по-дълго, отколкото очаквах, но това беше без значение, защото през цялото време се чувствах много вълнуващо. Или както споделяме в Insta – #FeeligSpecial.  Сами може да видите от снимките резултата!

Споделих с Вас част от красотите, на този проект и за да бъда най-точна, започвам отзад напред. Не исках да качвам всички снимки в една статия, защото всяка една носи своето послание и мисли, затова ще Ви ги показвам лъжичка, по лъжичка като споделям какво се случи по време на фотосесията.  И не забравяхте – блясък има през цялата година, не само на Нова Година!

P.S. Блясъкът, който се отразява в очилата ми е естествено постигнат с бяло платно и светлина. Не можех да повярвам, честно!

И. ❤

Автор: Ивелина Кирилова