Уикенд извън София - Правилното решение

2013 преглеждания

Ивелина Кирилова разказва няколко забавни ситуации

Кога за последно сте виждали небето, изпълнено с безброй, безброй звезди, гледайки го от балкона си? Не е често явление, знам! Кога за последно сте чували звуците, които издават кокошките или пуйките? Примерно! За жалост, ежедневието ни е структурирано така, че повечето от нас през седмицата се раздаваме на макс в работата, а уикенда често го прекарваме вкъщи, в мола или в някой препълнен парк! А може да е толкова различно, дори само на 30 км от София! Миналия уикенд Сузи предложи да идем в къщата й, която е много близо до София. Няма да казвам града, че да не вземете са се уплашите! хахах Та ето как протече той накратко:

Първа ситуация – Нямахме дистанционното, което спира алармата в къщата. Fail! За късмет имаше резервно и проблемът беше разрешен само с няколко бързи притичвания и скока на Сю. Ах, каква е антилопа! Газела! хах

Втора ситуация – Щастливи, че вече сме в къщата, наслаждавайки се на кафето и на гледката от верандата, идилията бързо се развали. Пекинезчето Спайки, което семейството на приятелката ми отглеждаше близо 9 години, дойде куцукайки с разкървавена лапа. Оказа се, че му има нещо на нокътя и трябваше да го водим на ветеринар. А така си мечтаехме вече да се излегнем на шезлонгите…

Трета ситуация – Ивелина бе така “подготвена” за плаж, че си забрави джапанките и банския, който е от две части. Нооо нищо – имах цял бански – черен, стилен и си пасваше идеално с роклята, която нося като риза, парео, рокля, абее мултифункционална е! Сю стар беше така мила и ми подари страхотни бонбонести джапанки. Да, не си мислете, че са нейни, все пак сте забелязали разликата в ръста. хах Съжали ме и каза да си избера от онлайн магазина им, което означаваше, че имах огромен избор! #feelingspecial Та се спрях на тези розови чехли, защото цветът е нежен, а каишката е една идея по-интересна от останалите.

Четвърта ситуация – диня, просеко, шезлонги и много слънце!

Пета ситуация – Ходихме да вечеряме в доста уютно заведение, дори името му “лъха” на уют – Хюга Гастро Бар. Опитахме веган рап, рап с пилешко и хрупкав качамак – soooo good! Виното не го коментирам, то е ясно! А след вечеря решихме, че ни се ходи на бар. Е, отделихме само един час за танци, но нормално, клоним към 30!