Съчетание на женственост и мъжки мотиви

1285 преглеждания

Ивелина Кирилова за настроението и модния избор за есента

Дойде времето, в което трябва да приберем късите рокли, капките дъжд  да се ронят на едро или ситно, а листата на дърветата да променят цвета си. Дойде времето за равносметка на изминалите летни месеци и за въпроси като: „Какво ми се случи?”, „Насладих ли се на партитата на Градина и Какао?”, „Защо пропилях времето си само в работа?” и още, и още. Забелязвам, че есента влияе на хората по различен начин – някои се натъжават, а други като мен очакват сезонът да им донесе цветове,  да изгради нови навици, да внесе нови емоции, да боядиса чувствата в бяло, а черното да е само акцент. Също като цветовете на дърветата, пребоядисването на стените в къщата и новите модни тенденции.

Есента ми напомня на Ню Йорк и внушителната му градска енергия, която зарежда с позитивизъм и мотивира да създаваме, носейки се из улиците с непреходна елегантност. На недовършените конструкции, които носят своята загадъчност и ти идва да се покатериш и да извикаш: „Аз ще успея! Ще покоря света!”.

Облечена в бели и черни силуети, съчетание от женственост и мъжки мотиви. Бялата памучна риза, с подплънки, подчертаваща красивите женски рамене и правият панталон с висока талия, със закачлив детайл на крачолите. Стил и борбеност в едно.

И така, аз ще  встъпя в сезона. С уверена крачка, обута в красота с черни пера. Да, за сандалите говоря, с които ще танцувам лудо през нощта и ще си тръгвам рано сутринта, впечатлявайки хората по улицата.  Честита да ни е есента!

Ивелина Кирилова