Три преживявания, които да подарите на приятелките си

1334 преглеждания

Напоследък попадам на новини и статии за подръчни предложения, но ми е прекалено комерсиално и не намирам подходящите “изненади”. Можеш ли да подариш козметичен комплект на приятелката си, без да знаеш дали ще и хареса ароматът на парфюма или лосиона, дали “този” крем е подходящ за нейната кожа, дали няма същите продукти? От доста години зареждам близките си с “преживявания” и смятам, че това е най-топлият подарък, с който можеш да накараш всеки да се усмихне, дори да скача от кеф.

Днес споделям с Вас ТРИ преживявания, които съм сигурна, че приятелките Ви ще ги харесат:

Фотосесия. Та коя жена не обича да се снима, да позира, да си качва професионални снимки в социалните мрежи? Аз лично изпитвам супер удоволствие, когато с всяка фотосесия влизам в различни роли, експериментирам с грим, коса, аутфити и чувството е неописуемо, трябва да се преживее.

Козметични процедури. Изберете сред огромно разнообразие  като сешоар, почистване на лице, маникюр и др. С една дума, подарете КРАСОТА.  Със сигурност това  преживяване ще донесе на приятелките Ви положителна емоция и ще им остави приятен спомен. 

Подари самочувствие. С една малка джаджа, кожата сияе и изглежда здрава. Защо да не подариш на приятелката си всекидневно изживяване и индивидуален ритуал, който освен, че ще прави лицето й красиво, ще й носи нужната увереност да се чувства красива?

Три преживявания, но истински и подходящи за всяка една жена, която има нужда от емоции, а не от вещи!

И.

Автор: Ивелина Кирилова