Малки женски удоволствия за есента

1722 преглеждания

Представя ги Ивелина Кирилова

Да, жените имаме нужда ежедневно да изпитваме удоволствия,  да бъдем обгрижвани,  често изненадвани, да получаваме подаръци, да пием вино и да ядем шоколад. Имам /х  10 дни почивка, която чаках от месеци и най-после успях да подредя мислите  и да си угаждам по всякакъв начин. Казано в едно изречение –  да изпитвам малките удоволствия на живота! Ето ги моите малките „помощници”, които ме карат да се усмихвам, да мисля ведро, да мечтая, да вдъхновявам и да се наслаждавам на есента.

1. Glitter heels, please! Тази есен реших да експериментирам и реших да нося тези обувки с повод и без повод. Постоянно! Защото ми носят блясък, стъпвам с увереност из улиците, покрити с цветни листа, а с многобройните им златни частици „осветяват” пътя към щастието.

2.  Уикенд сред природата. С точните приятели на едно място е още по-зареждащо, просто Join the Party. Без телефони, спа, лукс и глезотии – нужни са бутилка вино (или повече), нещо сладичко и много смях.

3. Да направиш подарък на любим човек без повод.  Защо да не е кутия с бонбони – стилна, красива, с изобилие от наслада?! Радвам се, че има бранд, който не само предлага вкусен продукт, а знае как да го поднесе. Казвала съм Ви каква маниачка съм на тема брандинг и опаковане. Е, браво на Елизабет, успя да ме грабне и нямаше как да не го споделя с Вас. И какъв по-добър подарък от шоколадово изкушение?

4. Подреждане на бижутата. От лятото се запалих по дългите пискюлести обеци, а съхранението им се оказа истинско предизвикателство, защото конците се заплитат, ако не са в кутия и са разпилени. Търсейки кутии и идеи от Pinterest, крушката светна и така луксозната кутия за бонбони, стана луксозна кутия за бижута.

5. Закуска навън, близо до небето. Събудих се по-рано, защото се разбрах с дружката. Посветихме два часа преди работа на приятна закуска в небесата, или както един приятел коментира в Instagram – “Винаги на топа...”

Ивелина Кирилова