Вдъхновение от Ню Йорк

1836 преглеждания

Ивелина подбира визиите модерните момичета от NY

….. да не ви се привижда! Русата персона от снимката съм аз, разхождайки се някъде около Wall Street. Мисля, че се опивах да открия златния телец.

Не е тайна, че съм вманиачена по Ню Йорк. Любов, страст, вдъхновение, мечта, всички тези чувства изпълват мислите и душата ми, когато нюйоркските спомени се появят. Градът с двете лица, който  привлича и в същото време уморява с бързината си. Както казва една приятелка: “Толкова го обичам, но в същото време така силно го мразя!”

Anyway! Следя предимно американски фешън блогъри, по-конкретно успешни и усмихнати нюйоркчанки, които така ме инспирират, че не спирам да скролвам из профилите им.  Вълнувам се и с наближаването на Седмицата на модата и нямам търпение да видя какво ще изберат за дефилетата, които ще посетят.

 А сега ще ви “запозная” с някои от любимките ми и техните магически аутфити (в галерията), за да усетите нюйоркската мода и нейното изключително влияние в световен мащаб. Е, нека се разходим из авенютата и да се срещнем с модерните момичета на NY!

Keep going, girls!

Ивелина Кирилова