Електронни четци от „Ролпласт“ получиха петима участници в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“

3380 преглеждания

Катя Микова - маркетинг мениджър в „Ролпласт Груп“ АД връчи наградите на изявените ученици

Никол Николаева от Враца, Дара Върбанова от Дупница, Калина Александрова от София, Евелина Димитрова от с. Галиче и Теодора Николова от Сливница, получиха специална награда от лидера в производството на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България - Ролпласт, за представянето си в ученическия конкурс „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“.

Това стана по време на церемонията по награждаване на призьорите в четвъртото издание на ученическия конкурс-обучение, която се проведе в Градска концертна зала, гр. Враца на 18 май 2019 г.

Ролпласт за втора поредна година подкрепа младите таланти, участници в „Работилница за репортери“, който се организира от регионалния новинарски портал EspressoNews.

И тази година наградите на избраните ученици са електронни четци Kindle. Те им бяха връчени от Катя Микова - маркетинг мениджър в Ролпласт. Тя поздрави всички участници в надпреварата и им пожела да не спират да развиват своя творчески потенциал и да преследват смело мечтите си.

„Ролпласт Груп“ АД е създадена през 2000 г. като фирма за производство и продажба на външни и вътрешни щори. За 18 години компанията се превърна в един от водещите производители на врати, прозорци и щори не само в България, но и в Европа. През  2016 г. Ролпласт разширява продуктовата си гама като започва производство и на дървени прозорци и врати. Фирмата има производствена база с обща площ от 32 000 кв.м., През 2017 г. „Ролпласт Груп“ АД  вложи 10.8 млн. лв. в разширяването на производствената си база в Костинброд, като изгради ново производствено хале с площ  11 170 кв. м.

„Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на:

RollplastAQ MagnitАвтошкола ВасилевиУНСС360 Creative BulgariaVolontimeSamsoniteBHTC МЕТРОПГ "Велиза Пеев"

Медийни партньори на конкурса са: 

NOVAБНТBulgaria ON AIRсп. Мениджърnoviteroditeli.bgobekti.bgTeen Station

EspressoNews