Скандау изпълниха до краен предел зала „Арена Армеец“

2265 преглеждания

Концертът събра фенове на изпълнителите от цяла страна

Популярната българска група СкандаУ, направи първия си самостоятелен концерт. Той започна в 20 ч. на 6 април, в зала “Арена Армеец“, гр. София. Хиляди фенове от от цялата страна изпълниха залата за шоуто на групата.

Преди събитието много критици бяха скептични за възможностите на групата, да напълнят най-голямата зала в България за първия си концерт. Те бяха опровергани, като СкнадаУ не просто разпродадоха всички билети за събитието, а организаторите добавиха сектори и места за правостоящи зрители, като пуснатите нови билети, също бяха продадени.

Концертът започна с изпълнения на Део, Лео и Играта, Вензи, Дичо, Тодор Георгиев, Кристиана Асенова, Павел Колев и Ицака и Атанас Колев, които подгряха сцената.  Шоуто бе открито от Тодор Георгиев и Кристиана Асенова с песента „Винаги с теб“. Зрителите чуха и песента на Вензи „Момиче за милиони“, „Цяло лято“ на Део, Лео и Играта, “4D”, “Нека” на Атанас Колв и много други. 

Около 21:00 ч. на сцената се качиха и самите СкандаУ. Те зарадваха публиката, ако не с всичките си, поне с голяма част от парчетата си. На пулта нееотлъчно беше DJ Мати. Заедно на сцената със СкандаУ, за да изпълнят общите си парчета се качиха и поп-фолк дивата Алисия, Борис Солтарийски, както и част от горе споменатите изпълнители. Най-личният и специален момент от концерта бе, когато Лъчо - Лъчезар Евтимов, посвети песента „Катран“ на майка си.  През цялото време публиката пееше с изпълнителите, а между песните цялата зала ехтеше със: „СкандаУ боговете“.

За феновете на групата, 6 април, ще остане една незабравима нощ, както се изрази и Тото-Йонислав Йотов. Той също така той допълни, че и те никога няма да забравят тази нощ. Двамата изпълнители се пошегуваха като Тото твърдеше, че ще повторят концерта догодина. А Лъчо искаше да го повторят още тази година.

Материалът е изготвен от Цветелина Чучукова, ученичка в ПМГ „Ак. Сергей Корольов“ гр. Благоевград, за ученическия проект на EspressoNews - „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“

„Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на:

RollplastAQ MagnitАвтошкола ВасилевиУНСС360 Creative BulgariaVolontime

Медийни партньори на конкурса са: 

NOVAБНТBulgaria ON AIRсп. Мениджърnoviteroditeli.bgobekti.bgTeen Station

Партньор и домакин на церемонията по награждаване на призьорите в „Работилница за репортери 2019  Пътят към дома“: Община Враца