Жури и ментори в „Работилница за репортери“ отбелязаха успешния завършек на шестото издание на проекта, в софийския ресторант „Стек и Вино“

1466 преглеждания

„Стек и Вино“ е известен с неповторимата си италианска атмосфера и кулинарни шедьоври

Жури и ментори в „Работилница за репортери“ и създателят на конкурса и управляващ директор на Еспресо Медия - Десислава Василева отбелязаха успешния завършек на шестото издание на проекта Поглед към доброто в столично заведение. Любезен домакин на празненството бе известният с неповторимата си италианска атмосфера и кулинарни шедьоври ресторант Стек и Вино.

 

Сред присъстващите от екипа на Работилницата бяха журналистите Доника Ризова, Диана Янкулова, Марина Стоименова, Калина Влайкова, Неда Василева, както и гл. ас. д-р Иван Вълчанов и доц. д-р Стела Ангова от УНСС. Те споделиха, че за пореден път са останали очаровани от участниците в проекта и че работата им с толкова талантливи деца от цяла България, ги изпълва с вяра и оптимизъм, че страната ни ще има своето по-добро бъдеще, не само в журналистическата професия.

Десислава Василева връчи благодарствена грамота на собственика на ресторант „Стек и Вино“ - Росен Христов, като знак на признателност за благородния жест да приеме като свои гости екипа на проекта:

„Радвам се, че всеки, който се докосне до Работилницата остава силно впечатлен от идеята на конкурса-обучение и безмерния талант на участниците. Благодарим на „Стек и Вино“ за подкрепата, за красивото посрещане, за уюта, който усетихме с екипа ни. През годините, в които буквално творим чудеса, за да можем да случваме и развиваме проекта, винаги сме намирали съмишленици близки до нашата енергия. Щастливи сме, че във Ваше лице усетихме същата тази топлина и добронамереност, която ни зарежда и вече шест поредни години ни дава сили да продължаваме да помагаме и да разгръщаме таланта на българските деца!“.

 

 *Създателят на конкурса-обучение „Работилница за репортери“ и управляващ директор на Еспресо Медия - Десислава Василева връчва благодарствена грамота на собственика на ресторант „Стек и Вино“ - Росен Христов

Повече за ресторант „Стек и Вино

Ресторант „Стек и Вино“ се намира на  ул. „Георги С. Раковски“ 123, гр. София и очарова посетителите си с уникална италианска атмосфера и деликатно меню, което е истинска наслада за небцето. В ресторанта можете се насладите на фермерско месо и месни продукти от месодайната порода Блек Ангус, които да гарнирате с подбрани селекции вина, събрани от цяла България.

В своята кухня „Стек и Вино“ залагат на внимателно подбрани и екологично чисти продукти, а в менюто им можете да откриете изключителни кулинарни шедьоври, приготвени от екипа от професионалисти на Ресторанта.

Уебстраница на ресторанта: www.steakandwine.bg

Фейсбук страница на ресторанта: https://www.facebook.com/Steakandwinesofia/

Телефон за поръчки: 0888 266 6777

 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук