Тест: Перото, което избереш, показва какъв човек си

1419 преглеждания

Виж какво означава отговорът ти

Разгледай снимките. На коя се спря погледът ти най-дълго? Коя те привлича най-силно? А сега виж какво означава отговорът ти:

1. Роден лидер

Ако изборът ти е снимка #1, да си лидер е в кръвта ти. Умееш да водиш другите, и то не само с думите си, а с примера си. Отличаваш се със силната си харизма и хората те следват с готовност. Винаги мислиш няколко хода напред и това ти помага да си подготвен във всяка ситуация. Притежаваш комбинативен ум и взимаш решения бързо. Ето защо останалите се доверяват на преценката ти и истински уважават мнението си. 

2. Отборен играч

Ако изборът ти е снимка #2, ти безспорно си „отборен играч”. Умееш да се вписваш, умееш да работиш и да съжителстваш в симбиоза с другите, но още по-важното е, че умееш да изграждаш около себе си атмосфера на хармония и свързаност. С теб хората се чувстват у дома си. Затова търсят компанията и близостта ти. Сами споделят с теб тревогите, проблемите, дори тайните си и търсят подкрепата ти. Защото знаят, че винаги могат да се облегнат на рамото ти и да поискат помощта ти.

3. Индивидуалист

Ако изборът ти е снимка #3, ти си индивидуалист по душа. Не искаш да ръководиш, нито да бъдеш ръководен. За теб най-важна е личната свобода. Неограничеността. Възможността да правиш нещата, които обичаш,без да се отчиташ пред някого и без да искаш отчет от някого. Често се вглъбяваш в себе си, за да търсиш отговорите на въпросите, които са в сърцето ти. Роден иноватор си. Приемаш границите само за да доказваш, че мога да бъдат надскочени. Мислиш различно, усещаш нещата различно, живееш различно... И благодарение на хора като теб, светът е различен.

Източник: Dama.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове