Смешната ужасна история на Коледа и тайният свят на играчките по канал Da Vinci на 24 и 25 декември!

940 преглеждания

В празничните дни, атмосферата по телевизионния канал ще бъде радостна, забавна, семейна и специална

Канал Da Vinci представя страхотна селекция от предавания, които ще донесат празнично настроение на зрителите по Коледа! На 24 декември от 18.30 до 21.00 ч. и на 25 декември от 9.40 до 12.10 ч. атмосферата по телевизионния канал ще бъде радостна, забавна, семейна и специална!

Направете коледна украса с помощта на „Ужасна история“, където се изследват коледните традиции през вековете. Разберете защо не бихте искали да намерите саксонски подарък в чорапа си, защо не бихте пожелали коледна вечеря в Хамптън Корт и защо е възможно да не искате да отворите всичките си викториански коледни картички. Хенри II е имал твърде необичаен аниматор на празненствата, коледният ден с Уилям Завоевателя е означавал бунт, а коледните песни ще… ви разсмеят до сълзи!

 

Коледа е царството на игрите и на… играчките! Не пропускайте да посетите света на играчките и да научите много любопитни подробности за тях със „За играчките“! Знаете ли, че кубчето на Рубик е най-продаваната играчка през 20. в. Научете как простата идея на един учител се превръща в световна марка, какво е божествен алгоритъм и как да подредите кубчето само за пет секунди… Влакчетата са едни от най-популярните играчки. Любопитното е, че влаковете се появяват преди релсите и се превръщат в мултимилионен бизнес с модели на влакчета. Разберете повече за произхода, историята и растящата глобална слава на моделите влакчета... Чували ли сте, че всеки генерал в древния свят е имал своя армия от войници играчки. Стотици битки са спечелени благодарение на тях.  Не пропускайте да се потопите в историята и да станете свидетели как тази чудесна играчка става популярна по целия свят…

Развеселете се с „Тайната лаборатория на Томас Едисон, тъй като Фон Болт ще посрещне самия Дядо Коледа! Ще видите и как децата от лабораторията се включват в таен проект, а после създават нов секретен самолет за един мистериозен човек. Те трябва да изобретят и функциониращи скафандри за пътуване до Луната, но загазват на малката планета…

Направете Коледата специална и се постарайте всичко да е истинско през този празничен сезон със „Знаеш ли как?“, където ще получите най-добрите съвети как да избегнете фалшификатите, как да изберете най-безопасната украса и как да се забавлявате, докато пазарувате за Коледа !

Гледайте канал Da Vinci на 24 и 25 декември, за да се насладите на коледното веселие, ще бъде забавно!

„Тайната лаборатория на Томас Едисон - „Странник в странна лаборатория“ & „Буря и стрес“

„Тайната лаборатория на Томас Едисон - „Вдигане на тежести“ & „Нощта преди старта“

„Тайната лаборатория на Томас Едисон - „Фон Болт се запознава с Дядо Коледа“ & „Приятен полет за всички“

„Ужасна история“ - „Специална Коледа“

„Знаеш ли как?“ - „Да направим Коледата специална“

„За играчките“ - „Кубчето на Рубик“

„За играчките“ - „Влакчета“

„За играчките“ - „Войници“

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове