За втора поредна година ИТ компанията TBI Info подкрепя "Работилница за репортери"

1326 преглеждания

За втора поредна година "Работилница за репортери" има подкрепата на TBI Info. 

В тазгодишното издание, компанията ще осигури материална награда за големия победител, която ще бъде връчена от представител на TBI Info по време на официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса.

"Радваме се, че имаме подкрепата на TBI Info и тази година! Устойчивото партньорство е знак, че се справяме добре. Благодарение на подкрепата, вярата и много труд доказахме, че "Работилница за репортери" е наистина значим и ценен за учениците проект и се радваме, че получаваме положителен отзвук!", споделя Десислава Василева, управляващ директор на Еспресо Медия.  

През миналата година екипът на ИТ фирмата дари лаптоп за нуждите на проекта, по време на дарителска акция, организирана от служителите. 

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс