Пътуване до Брюксел и посещение на Европейския парламент ще бъде голямата награда в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“

1769 преглеждания

Победителят в тазгодишното издание на обучителния проект "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" ще има възможност да се запознае пряко с работата на Европейския парламент. Той ще пътува за Брюксел през есента по покана на евродепутата Ева Мейдел – под чийто патронаж се осъществява ученическия конкурс през тази година. По време на двудневното  си посещение в белгийската столица, където се намират и част от най-важните институции на Европейския съюз, победителят може да посети Европейския парламент и да придобие преки впечатления от работата на българския евродепутат.

Като финална задача в проекта, той ще трябва да разкаже за своето посещение и впечатления и при възможност да вземе интервю от г-жа Мейдел, което ще бъде публикувано на страниците на Еspressonews.bg.

За втора поредна година, Еспресо Медия ще предостави и платен летен стаж за победителя, като наред с това той и неговите подгласници и финалисти в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България”, ще получат и други награди и признания, осигурени от партньорите в конкурса, сред които стаж в телевизия BULGARIA ON AIR в предаването Медиите ON AIR и шофьорски курс от автошкола Василеви.

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс