Behr-Hella Thermocontrol ще търси таланти на „Дни на кариерата“ в УНСС

269 преглеждания

Компанията ще представи професионални възможности на младите икономисти

Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България ще представи възможности за професионална реализация по време на „Дни на кариерата: икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти“. Еднодневният форум ще се проведе на 28 ноември в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Посетителите ще се срещнат с представителите на BHTC на щанд 52 във фоайето на висшето училище. Събитието се провежда под  патронажа на ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев, организирано е от компанията за набиране на персонал JobTiger съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС и Студентския съвет при УНСС.

Бъдете активни не само в търсенето на работа, но и в избора на кариерна реализация и работодател. BHTC е доказано една от най-бързоразвиващите се компании у нас, а постоянно разширяващият се екип е доказателство за динамичното и перспективно развитие, което имаме през последните години. Ще се радваме, ако студентите от УНСС станат част от сплотения ни екип и нашия успех“, сподели Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ в BHTC.

В завода и развойния център на компанията край Божурище работят над 770 служители. До 2022 г. ще бъдат открити повече от 200 нови работни места за специалисти в различни области. Производствената база в България е най-голямата в групата на BHTC. По-рано през тази година BHTC приключи разширението на завода си за автомобилни климатични системи в „Икономическа зона София-Божурище“. Инвестицията добави нови 6500 кв. м - производствена площ, складове, технически зони, офиси и лаборатории. Проектираните и произвеждани в предприятието продукти се доставят на големи автомобилни компании, сред които Daimler, Audi, BMW, Volkswagen, Bugatti, Porsche и др.

Повече за BHTC

Основана през 1999 г. в Германия, Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC) е сред водещите в света компании за климатични системи и термоуправление в автомобилната индустрия. Основните продукти, които предлага, са панели и уреди за обслужване и управление на автомобилни климатични инсталации. Климатични сензори, контролери за въздух и PTC нагреватели за стъкла допълват портфолиото. BHTC покрива целия процес от продуктовия дизайн до производството на цялостната система за климатичен контрол. В този процес BHTC комбинира разнообразни сфери на опит – от софтуер, електроника и механика до всички технологии, необходими за разработката и производството на съществуващите и бъдещите оперативни и дисплейни елементи. В световен мащаб BHTC дава работа на над 1900 служители в държави като Германия, България, Мексико, Китай, Индия, Япония и САЩ. Клиентите на BHTC са Audi, Behr, Bentley, BMW, Bugatti, Chrysler, DAF, Daimler, Daimler Commercial Vehicles, FAW-VW, Ford, Freightliner, GM, Lamborghini, Mack, Mahindra & Mahindra, Mahindra Renault, MAN, Mini, Navistar, Nissan, Paccar, Porsche, PSA, Renault, Renault Samsung, Renault камиони, SAIC, Seat, Skoda, Smart, Subros, S-GM, S-VW, Tata, Volkswagen, Volkswagen Търговски автомобили, Volvo, Volvo Камиони. 

EspressoNews

Снимка: BHTC