Office 1 предоставя стаж и награди за участници в Работилница за репортери 2021

1642 преглеждания

Най-голямата верига магазини за офис продукти в България Office1, е официален партньор на Церемонията по награждаване на шестото издание на онлайн журналистическия конкурс-обучение

Най-голямата верига магазини за офис продукти в България Office 1, е официален партньор на Церемонията по награждаване на шестото издание на онлайн журналистическия конкурс-обучение „Работилница за репортери".

Компанията ще подкрепи проекта, предоставяйки материални награди и специални отстъпки за пазаруване за всички финалисти от тазгодишното издание "Поглед към доброто", както и ще даде възможност на участници да стажуват в отдела им по „Маркетинг и комуникации“.

Припомняме, че финалистите и големият победител в конкурса, ще бъдат обявени през септември, на официална Церемония по награждаване. Предстои обявяване на датата на събитието, което и тази година, поради противоепидемичната обстановка в страната, ще се проведе изцяло онлайн.

Повече за Office 1

Вече повече от 23 години Кооперация „Панда“ е безспорен лидер в сферата на офис продуктите и предпочитан партньор от над 130 000 бизнес клиенти. Office 1 успешно развива портфолиото си в областта на мебелите и обзавеждането, предлагайки на клиентите си ергономични, висококачествени и модерни продукти. Асортиментът се допълва също от богат избор от техника и консумативи, компютри и аксесоари, рекламни материали, хигиенни продукти и всичко необходимо за учениците, училищата и детските градини.

Компанията има най-големия и автоматизиран складово-логистичен център в бранша за Югоизточна Европа, в който се намира и собствената ѝ печатна база. Площта му е 12 860 кв.м, а инвестицията – клас А, която към момента е за 20 милиона лева. През 2018 г. Кооперация „Панда“ придоби правата за марката Office 1 Superstore за целия свят, а през 2020 г. се ребрандира и днес се нарича Office 1.

Разгледайте продуктите и услугите, които Office1 предлага на адрес: https://www.office1.bg и направете своята поръчка онлайн, по  телефона, на номер: 0700 10 700 или на място в магазинната им мрежа. Карта на магaзините в страната можете да видите тук: https://www.office1.bg/Customer/IS_StoreNetwork

Повече информация за възможности за партньорства и спонсорска подкрепа на проекта Работилница за репортери можете да получите на имейл: office@espressonews.bg.


Повече за проекта "Работилница за репортери”:

"Работилница за репортери” е онлайн журналистически конкурс-обучение, предназначен за ученици от 9. до 12. клас, който се организира от портала за новини Espressonews.bg. Основните цели на проекта са: да бъде стимулиран интереса на учениците към журналистическата професия, като се развият таланта и уменията им за творческо писане; да бъдат представени и популяризирани историческите, културните и природни богатства и икономически потенциал на България; да се подпомогне кариерното ориентиране и кандидатстване във висше учебно заведение на участниците в конкурса.

Победители в досегашните издания на „Работилница за репортери“ са: Василена Сайчева, ученичка от ПГ „Велизар Пеев“, град Своге - победител в първото издание на конкурса през 2016-та; Симеон Симеонов, ученик от СУ „Проф. д-р Асен Златаров“, град Годеч - победител в „Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България“; Ани Павлова, ученичка на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ и Теодора Александрова от ПЕГ „Йоан Екзарх“, Враца - победители в третото издание на конкурса „Работилница за репортери 2018 - Родова памет“, Елина Алипиева от ПЕГ „Йоан Екзарх“, Враца - победител в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ и Калина Александрова, ученичка в ЧНГ „Ерих Кестнер“, гр. София - победител в петото издание на конкурса "Книга на спомените". Най-добрите участници в проекта по традиция получават редица награди от партньори на проекта, сред които и журналистически стажове и гостувания в местни и национални медии. Най-изявените участници в конкурса получават възможността да се обучават в желана от тях дисциплина в катедра „Медии и обществени комуникации“ на Университета за национално и световно стопанство (УНСС), без полагане на задължителния изпит по „Български език и литература“. От 2017 година Работилница за репортери“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел, която предоставя и голямата награда за победителя в конкурса - пътуване до Брюксел и посещение на Европейския парламент.

Разгледайте едни от най-добрите материали на участниците досега и подкрепете проекта, като се включите в предизвикателството #РаботилницаЗаРепортериChallenge: https://bit.ly/RabotilnitsaChallenge

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук