Елина Алипиева, победител в „Работилница за репортери 2019" пред NOVA: "Имах шанс за обратна връзка от наистина големи журналисти"

3251 преглеждания

Официалната церемония по награждаване на отличниците в „Работилница за репортери“ се проведе в Концертната зала в град Враца и премина под патронажа на кмета Калин Каменов

„В „Работилница за репортери“ имах шанс за обратна връзка от наистина големи журналисти“, каза големият победител в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ Елина Алипиева, ученичка в ПЕГ „Йоан Екзарх”, гр. Враца за предаването „Новините на NOVA“ на медийния партньор на проекта Нова Телевизия.

Официалната церемония по награждаване на отличниците в „Работилница за репортери“ се проведе в Концертната зала в град Враца и премина под патронажа на кмета Калин Каменов.

Цветослав Детелинов Станиславов от СУ „Христо Ботев“, с. Галиче, който бе един от 13-те ученици получили покана за прием в катедра „Медии и обществени комуникации“ на УНСС, без кандидатстудентски изпит, сподели пред репортерите на медията, че е избрал журналистиката, защото иска да бъде близо до хората.

Вижте целия репортаж:

„Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на:

RollplastAQ MagnitАвтошкола ВасилевиУНСС360 Creative BulgariaVolontimeSamsoniteBHTC 

Медийни партньори на конкурса са: 

NOVAБНТBulgaria ON AIRсп. Мениджърnoviteroditeli.bgobekti.bgTeen Station

Партньор и домакин на церемонията по награждаване на призьорите в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“: Община Враца