Ева Майдел, патрон на „Работилница за репортери 2017” е избрана за най-добър депутат за 2016 г. в категория „Нови технологии”

1432 преглеждания

Българският евродепутат Ева Майдел за втори път бе избрана за евродепутат на годината.

Наградата е присъдена на българката от списание "Парламент" в категорията "Нови технологии" за принос към работата на Европейския парламент. За нея, Ева Майдел се пребори с конкуренцията на  двама нейни колеги от Гърция и Финландия.

Работата й в сферата на новите технологии, предприемачеството и иновациите бяха отличени и от авторитетни издания като Политико 28 (2015) и Форбс "30 под 30" (2016).

Наградите "Най-добър евродепутат" се присъждат за дванадесета поредна година, като отличават членовете на ЕП с най-големи постижения в своите сфери. През 2015 г. Майдел, беше отличена в категорията "Най-добър новодошъл евродепутат".

Както читателите на EspressoNews знаят, г-жа Майдел, е патрон на второто издание на „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България”. Победителят в „Работилница за репортери 2017” ще получи като награда двудневно пътуване в Брюксел и посещение на Европарламента, по покана на най-добрия депутат за 2016 г. категорията "Нови технологии".

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс