Включи се в кулинарната ни игра „Сподели своя вкус с EspressoNews“!

2394 преглеждания

Спечели куп интересни награди, предоставени от нашите партньори, под формата на продукти, услуги и/или ваучери

Ти си истински шеф в кухнята, отдаден на изрядно приготвената храна или пък явен ескпериментатор, който прави всяка рецепта „своя“, добавяйки и тайни съставки? Често загаряш тенджери, но пък когато ти се получи, създаваш шедьоври, обичаш „завъртяни“ и ефектно приготвени и поднесени храни, традиционалист си или пък си падаш по простите и бързи рецепти? Предизвикваме те! Покажи ни стила си в кухнята, като се включиш във второто издание на кулинарната ни игра „Сподели своя вкус с EspressoNews“ и ще имаш възможност да спечелиш куп интересни награди, предоставени от нашите партньори, под формата на продукти, услуги и/или ваучери.

Как да участваш в играта?

Следи Фейсбук страницата ни www.facebook.com/EspressoNews и сайта www.EspressоNews.bg, където ще обявяваме всяко предизвикателство в конкурса с отделна публикация.

Предстоят големи празници, затова и част от темите, които ще задаваме, ще бъдат съобразени с календара. Така не само ще имаш повод да покажеш способностите си в кухнята, но и ще посрещнем празниците заедно!

От теб се иска да ни изпратиш като лично съобщение във Фейсбук страницата любимата си рецепта по зададената тема, придружена от авторска снимка на приготвената храна или напитка. Пълните условия за участие ще бъдат описани във всяка отделна публикация.  

Победителят ще бъде определян на томболен принцип и ще бъде обявен публично във Фейсбук страницата и в EspressoNews.bg.

Всички изпратени рецепти ще бъдат публикувани в EspressoNews.bg поетапно.

Първото предизвикателство ще обявим съвсем скоро. Следи ни!

EspressoNews