Седмичен хороскоп за 11-17 януари

632 преглеждания

Телците ще действат независимо и проактивно, Водолеите може да се сблъскат с повишено напрежение в семейството

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - В началото на седмицата на представителите на зодия Овен се препоръчва, да се съсредоточат върху решаването на някои практически въпроси. Сега ще сте напълно наясно с последствията от определени ваши действия и по този начин ще станете по-ефективни. Основната посока, в която може да се реализирате максимално успешно, е материалната сфера. Концентрирайте се върху своите професионални дейности и кариерно развитие. В края на седмицата може да ви бъде предложена по висока позиция. Това е подходящо време за пазаруване, особено бижута, модни красиви дрехи, предмети на изкуството. Обаче няма да бъдете застраховани срещу ненужни финансови разходи. Например домакинските уреди могат да се повредят или да загубите определена сума пари. В резултат на това, ще трябва незабавно да коригирате плановете си и да разрешавате възникналите проблеми. Също така тази седмица, може да се влошат отношенията ви с приятели. Това особено важи, ако сте заели определена сума пари от тях или те от вас. Времето също не е благоприятно за групови събирания.

ТЕЛЕЦ - Представителите на зодия Телец тази седмица, ще имат тенденция да действат независимо и проактивно. Същевременно външните обстоятелства могат по всякакъв начин да ви объркат и дезориентират. Поради това може да си поставяте фалшиви цели и действията ви да са насочени към грешна посока. Възможно е да гледате на ситуацията през розови очила и да не си представяте реалните трудности, с които ще се сблъскате. Вашите лични желания могат да противоречат на развиващите се обстоятелства. При това едновременно в две направления. От една страна, напрежението в семейството и в отношенията с родителите, може да се увеличи. От друга страна, не всичко ще върви добре в работата. Препоръчително е непременно да намерите възможност да останете насаме със себе си. В тези дни, ще имате голяма нужда да придобиете вътрешна духовна хармония, ще искате спокойно и без натиск да разберете себе си, своите чувства, какво ви тревожи и притеснява. Това е време за умиротворение и осъзнаване на себе си в нова светлина. Не забравяйте да помогнете на нуждаещите се и го направете безкористно - това е важно за намирането на душевно спокойствие и хармония.

БЛИЗНАЦИЗа представителите на зодия Близнаци е важно тази седмица, да спазват стриктно правилата на закона. Ако отнякъде могат да дойдат проблеми, на първо място , ще са от представители на властта. Например нараства рискът от нарушения на правилата на движение, по време на шофиране. Такива нарушения няма да останат незабелязани и могат да доведат до глоби. Освен това е възможно блокиране на банкови сметки, ако дълго време не сте плащали кредит. Всичко това може да внесе известен дискомфорт в обичайния ви ритъм на живот. Тенденцията за засилване на ограничаващите влияния, може да бъде особено изразено в средата на седмицата. В тези дни са нежелателни новите запознанства и дългите пътувания. Отношенията с някой, когото познавате, може да се влошат. Целенасочените действия за преодоляване на ограниченията в края на седмицата, няма да срещнат съпротива (както сте очаквали). Опитайте се да слушате вашата интуиция, действайте свободно и в съответствие с вашите вътрешни желания. Неочаквано за себе си, може да не успявате да заспите в обичайното си време. И ще се събуждате уморени. Деня ще стане нощ, нощта ден. Най-добрият начин да се справите с това е чрез физическа активност и разходки на чист въздух преди лягане.

РАК За представителите на зодия Рак тази седмица, ще премине нееднозначно. В началото и в средата на седмицата могат да се случат събития, в резултат на които да се наложи да коригирате някои от плановете си и да се справяте с непланирани проблеми. На първо място, това ще бъде време на нестабилност в приятелските отношения. Възможни са неочаквани спонтанни конфликти, буквално „от нищото“. Във вашето полезрение могат да се появят нови хора, с които ще създадете отношения. Вашата комуникация през интернет, сайтове за запознанства, форуми и социални мрежи, ще се активира. Обаче не се прехласвайте по новите познати. Може да срещнете хора, които не са тези, за които се представят. Не бъдете прекалено доверчиви, не разкривайте своите тайни и подробности от личния си живот на случайни хора. От друга страна, през втората половина на седмицата някои от заветните ви желания може да се сбъднат. Например на работа, може да ви бъде дадена неочаквана премия или някой да ви подари нещо, за което сте мечтали. Ако участвате в някоя игра - може би съдбата ще ви се усмихне. Възможни са най-неочаквани изненади, дори малки, но приятни. Развитието на отношенията, ще върви особено добре. Брачният съюз ще се укрепи, въз основа на взаимна любов и уважение.

ЛЪВ - Тази седмица представителите на зодия Лъв може да изпитат двусмислени планетарни влияния, които да засегнат различни области от живота. От началото до средата на седмицата, ще сте по-склонни да сте открити, прями и безкомпромисни, което може да повлияе негативно на отношенията. Например може да подозирате, че нещо се крие от вас. А нежеланието на партньора да се подчини на настоятелните ви искания, може допълнително да разпали конфликтните настроения. В работата при изпълнение на съвместните задачи, ще почувствате, че не може да се справите сами, ще ви е необходима надеждната помощ на колегите. Но тук ще бъде трудно да постигнете споразумение. Опитайте се, да не влошавате ситуацията и ако е възможно, правете отстъпки. Не си поставяйте твърде големи цели и фанатично да ги следвате. В края на седмицата ситуацията, ще се омекоти и ще може успешно да демонстрирате своите бизнес умения при решаването на актуалните проблеми. В професионалната дейност, ще имате успех. Движещият мотив на вашето поведение в тези дни, ще бъде желанието за възстановяване на реда в пространството около вас. Може да разчитате на помощ, в домакинската работа. Възможно е в дома ви, да се появи домашен любимец.

ДЕВАВ началото на седмицата представителите на зодия Дева, трябва да обърнат по-голямо внимание на здравето си. Факт е, че в тези дни вашият имунитет може да е отслабен и това да ви направи уязвими към настинки, инфекциозни и вирусни заболявания. Не забравяйте за мерките за превенция на здравето и правилата за хигиена. Стойте далеч от хора, които кихат и кашлят. Бъдете внимателни, когато използвате лекарства, има опасност нещо да объркате. В домашните и битови дела, ще ви бъде по-трудно да поддържате реда. Много текущи проблеми, могат да бъдат оставени на случайността. Възможно е също вашите близки, роднини да се нуждаят от вашата помощ, грижи и внимание, а това ще бъде достатъчно сложно за вас. В края на седмицата настъпва благоприятно време за творчество и занимания с хобито. Добре е също да посетите някой развлекателни събития. Романтичната ви връзка, ще се развива по-хармонично. Ако сте в съдебен спор и не може да намерите решение, тогава в тези дни има шанс да направите компромис и да сключите споразумение. Жаждата ви за нови знания се увеличава, учението ще върви по-лесно.

ВЕЗНИВ началото на седмицата представителите на зодия Везни, които имат романтични отношения, могат да преживеят някакъв стрес. Възможно е, да почувствате нарастване на инстинкта си за притежание, което от своя страна да прерасне в ревност. Вашите сексуални желания могат да се засилят. Ще искате вашият партньор, да принадлежи изцяло на вас и на никой друг. Темата за хармонията в любовта и в интимните отношения, ще стане много важна за вас. Опитайте се да контролирате желанията си и се отнасяйте към любимия човек по-нежно. Много по-трудно ще преживеят това време на обостряне на интимните нужди необвързаните. Това може да ви подтикне да търсите партньор на всяка цена и да ви създаде неприятности. В края на седмицата семейните, ще могат напълно да осъзнаят предимствата, които осигуряват брачните отношения. Ще бъдете доволни, когато вашата половинка участва активно в решаването на личните ви проблеми и прави всичко доста енергично и ефективно. Важен положителен фактор е, че благодарение на усилията на вашия партньор вашето материално благосъстояние, ще се подобри и ще може да си позволите да направите желаните покупки.

СКОРПИОНВ началото, до средата на седмицата представителите на зодия Скорпион могат да се сблъскат с недоразумения, ревност и негодувание в брачните си отношения. Трябва да проявите максимално внимание и сдържаност, когато изграждате връзките си. Вашият партньор ще стане по- активен и ще се стреми да вземе лидерска позиция във връзката. Не оспорвайте това негово стремление. Позволете на партньора си да поеме волана на брачните отношения – от това няма да стане по-лошо. Напрежението може да повлияе на семейните отношения. Възможно е някой от членовете на семейството, да започне недобросъвестно да изпълнява своите задължения. Не позволявайте на близки роднини да пречат на брака ви - това може само да влоши връзката. Това също не е най-доброто време, за приемане на гости в дома. Също така е нежелателно да посещавате сватби, годишнини и други специални събития с брачния партньор. В края на седмицата времето ще е благоприятно за пътуване, контакти, учене. Партньорските отношения също могат да се подобрят в резултат на диалога. Затова направете си правило, винаги да обсъждате проблемните точки в отношенията с партньора си.

СТРЕЛЕЦЗа представителите на зодия Стрелец в началото на седмицата, отношенията с някой от хората във всекидневния ви кръг могат да се влошат. Става дума за познати, приятели, съседи, роднини. Може да ви е трудно да постигнете взаимно разбирателство при решаването на някои практически въпроси. Например, при молба да ви помогнат по някакъв въпрос, може да срещнете отказ. Затова се опитайте да разрешите проблемите си сами, без да включвате други хора. Друга потенциално проблемна тема, която ще изисква голямо внимание, е здравето. Ако сте много натоварени на работа, тогава заради претоварване, здравословното ви състояние може да се влоши. Ще отделяте повече време от обикновено, за обичайните си домакински задължения. Опитайте се да разпределите натоварването равномерно и отделете повече време за почивка и сън. Подобрете хранителният си режим, увеличете дела на храните с високо съдържание на витамини във вашата диета. Финансовото ви състояние може да се подобри в края на седмицата. Това до голяма степен ще се дължи на вашата практичност и способността ви за организация. Подходящо време за пазаруване на лични вещи.

КОЗИРОГПрепоръчително е в началото на седмицата да не пилеете пари и да се опитате да използвате по-икономично материалните си ресурси. Желанието да се забавлявате и безгрижно да прекарвате дните, може да изиграе жестока шега с бюджета ви. Възможно е да се увлечете дотолкова в празни забавления, че рискувате за известно време да загубите контрол върху разходите си. Това важи особено за тези, които обичат пазаруването и хазарта. Във всеки случай, бъдете по-внимателни, когато плащате при покупки - може да бъдете измамени или да загубите пари. Друга проблемна тема на седмицата, може да стане вашата романтична връзка. Опитайте се да не водите разговори с любимия човек на материални теми, особено по отношение на подаръците. Може също да почувствате ревност и това да подкопае атмосферата на доверие и любов между вас. С особена деликатност трябва да подхождате към интимната страна на връзката. В края на седмицата хармонията в отношенията с любимия човек, ще се възстанови. През почивните дни е добре да посетите салон за красота и да промените имиджа си. Тези които са склонни към творчество, могат да се увлекат от някоя интересна дейност и да си намерят ново хоби.

ВОДОЛЕЙВ началото на седмицата представителите на зодия Водолей може да се сблъскат с повишено напрежение в семейството. Преди да вземате важни решения и да започвате лични инициативи, е препоръчително винаги да се консултирате с най-близките си хора. В противен случай, докато се опитвате да направите нещо полезно за тях, в последствие може да се окаже, че това изобщо не им е нужно. Възможен е също класически конфликт между поколенията, например между брачния ви партньор и вашите родители. Ако все още не сте създали собствено семейство, опитайте се да прекарвате повече време извън дома. Избягвайте да каните приятели и познати на гости. Основното правило в тези дни звучи просто: не правете това, за което никой не ви моли. Също така времето е неблагоприятно за равносметка на изминалия период и по-специално за изчисляване баланса на семейния бюджет. Може да се объркате или да изпуснете нещо и в резултат, да направите погрешни изводи за минали и бъдещи разходи. Края на седмицата е подходящо време за почивка и релакс в тиха, уединена обстановка. Също така е много добре да се занимавате с духовни практики, усъвършенстване в йога, медитация, мантри и др.

РИБИПредставителите на зодия Риби в началото на седмицата могат да се сблъскат с проблеми в отношенията с хора, от ежедневния им социален кръг : приятели, познати, съседи, роднини. Тези дни може да преминете през малка криза на липса на доверие към другите. Опитайте се, да не споделяте личните си тайни и подробности от личния си живот с никого. Факт е, че до вас могат да стигнат неприятни слухове и клюки, чийто източник да бъде ваш таен недоброжелател. Не е нужно също да бъдете прекалено лековерни. Това се отнася и за контактите със случайни хора на улицата или при пътуване на дълги разстояния. На дамите не се препоръчва, да се качват в коли на непознати. В този период съществува риск да станете жертва на измама, мошеничество. Възможно е също да имате повече грижи и неприятности, тъй като ще бъдете въвлечени в решаването на проблемите на други хора, които не ви касаят пряко. Докато в същото време, няма да успявате да се справите с вашите дела. Края на седмицата ще е благоприятен за развитие на приятелските контакти. Може да бъдете поканени на приятелско парти и да си прекарате чудесно. През почивните дни очаквайте приятни изненади – заветно ваше желание може да се сбъдне.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук