Седмичен хороскоп за 22 февруари-28 февруари

636 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Eто какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - През цялата седмица представителите на зодия Овен, ще бъдат настроени за тихи и уединени забавления. Ако имате възможност да останете известно време сами със себе си и с любимото си хоби, тогава го направете. Това е чудесно време за задълбочена работа или изучаване на някакъв предмет, наука, явление. Благодарение на силната си психологическа проницателност, ще може да разберете скритите мотиви в поведението на другите хора. Също може да напреднете в кариерата. В тези дни вашите амбиции и пробивни качества се увеличават и ще може да постигнете желания резултат в работата. Най-добрият начин на действие сега, ще е да сте открити, смели, активни. Може да изразите своята позиция, да защитавате интересите си пред началниците - за това, те ще ви уважават още повече. Когато сте изправени пред избор между действие или изчакване, дайте предпочитание на активността. Духовните практики като йога, автогенно обучение, чигонг, медитация и др., ще са успешни. Това ще ви помогне да съхраните в себе си, състоянието на вътрешен баланс.

ТЕЛЕЦ - През тази седмица на представителите на зодия Телец се препоръчва, да разчитат повече на интуицията си, при вземане на важни решения. В допълнение, много от вас ще почувстват, че в определени моменти са благословени с дара на прозорливостта. Заедно с интуицията, това ще ви помогне лесно да избегнете препятствията и да постигнете много бързо целите си. Може също, да почувствате силно желание за знания. Използвайте тези дни за личностно развитие. Добре е да учите, да посещавате курсове, да учите чужди езици. Вашият интелект по това време, ще може активно да усвоява нова информация. Пътуванията и пътешествията, ще са успешни. Запознаването с на начина на живот и културните традиции на други страни и народи, ще позволи да разширите своя кръгозор. Положителната роля на приятелите също ще нарасне. Вслушайте се в съветите им. Неформалното общуване, ще ви позволи да създадете нови приятелства. А комуникациите в интернет, ще играят важна роля в това.

БЛИЗНАЦИ - Тази седмица, ще бъде благоприятна за представителите на зодия Близнаци. Ще се ориентирате перфектно в настоящата ситуация и ще разполагате с цялата необходима информация. Това ще ви позволи да вземете информирани решения и да постигнете целите си по-бързо. Това се отнася не само за професионалните дейности, но и за всеки въпрос, който стои пред вас. Този период е добър за тих и незабележим начин на живот, съчетан с целенасочена бизнес дейност. Много е добре да се уедините и да се занимавате с духовни практики, балансирайки душевното си състояние. Оставете настрана суетата и решете на първо място личните си проблеми. Ще може да придобиете вътрешно спокойствие и синхронно с това, заобикалящият ви външен свят също ще влезе в хармония с вас. В тези дни способността ви да разбирате скритите мотиви в поведението на другите хора ще се увеличи, ще станете по-проницателни. Може също така да разрешите успешно професионални и финансови въпроси, особено ако те са свързани с изплащането на дългове.

РАК - Тази седмица представителите на зодия Рак, ще почувстват жажда за нови знания. Ще се интересувате от широк кръг въпроси, ще ви харесва да учите, да обменяте мнения. Сега ще може да усвоите относително лесно сложни образователни материали, които изискват сериозни интелектуални усилия и добра памет. Може да започнете да изучавате чужд език - това ще бъде успешно начинание. Партньорствата също могат да се активират. Това се отнася както за бизнес партньорствата, така и за брачните отношения. И в двата случая трябва да имате предвид, че вашият партньор ще има успех, само ако получи достатъчно свобода за действие. Следователно може да прехвърлите част от вашите дела и правомощия на половинката или колегите, без особени страхове. Сега основното нещо за вас е, да не се намесвате в делата и инициативите на вашите партньори - така много неща ще бъдат направени по най-добрия възможен начин. Положителната роля на приятелите ще нарасне. Ще може да създадете нови приятелства, включително в интернет. Пътуванията ще преминават добре. В трудни ситуации, може да разчитате на щастливата случайност и лоялните приятели. Опитайте се неформално да подхождате към решаването на проблемите.

ЛЪВ - За представителите на зодия Лъв тази седмица, ще е много благоприятна по отношение на работата. Въпреки факта, че могат да възникнат остри и неясни ситуации, които ще изискват от вас бърза реакция и смелост, това само ще ви стимулира да станете по-активни и ефективни. Ще може да се справите успешно с всичко и да излезете победители. Това е подходящ момент за участие в състезания, екстремни дейности свързани с риск. Препоръчително е да натоварвате тялото си, с умерена физическа активност. Добре е да започнете да посещавате фитнес или да правите упражнения. Като обърнете достатъчно внимание на вашата физическа подготовка, може по този начин да подобрите цялостното си здраве. Също така тези дни ще почувствате, че по не се уморявате от продължителното физическо натоварване по време на работа. Работоспособността ви, ще бъде над средната. Безработните или тези, които са недоволни от настоящата си работа, могат да си намерят нова в съответствие с техните желания и професионални цели. Като цяло тази седмица е благоприятна за всеки, който си е поставил конкретна цел и е готов да положи усилия за нейното постигане.

ДЕВА - За представителите на зодия Дева тази седмица, е изключително благоприятна по отношение на личния живот. Това важи особено, за изграждането на взаимоотношения в брачния съюз. На първо място, не забравяйте, че сега може да разрешите всички трудни въпроси, чрез диалог с партньора. За да облекчите напрежението във връзката, трябва да говорите доброжелателно и заинтересовано. Много е важно да следите за своя тон, при общуване с вашата половинка. Понякога е достатъчен мекият и топъл тон, за да решите всички въпроси. През този период също е възможно, да се увлечете по вълнуващо хоби. Добре е да използвате тези дни за учене, овладяване на нови технологии, спортни игри и експерименти. Позволете нещо ново и необичайно да влезе в живота ви - то ще изиграе положителна роля във вашето интелектуално и физическо развитие. Романтичните връзки, също ще се развиват успешно. Това се отнася особено за запознанствата по време на пътуване и виртуалните в интернет.

ВЕЗНИ - Тази седмица на представителите на зодия Везни се препоръчва, да се съсредоточат върху онези теми, които може да реализират най-успешно. Първо, трябва да се отбележи, че може драстично да подобрите здравословното си състояние. За да направите това, трябва да се мобилизирате и промените ежедневието си. Липсата на систематичен подход към съня, храненето и физическата активност, могат да доведат организма ви до енергиен спад, повишена умора и обща слабост. Освен да организирате ежедневието си, е полезно да започнете да подреждате и нещата в жилищното пространство около вас. Елементарното почистване в дома, изхвърляне на старите, ненужни вещи, незабавно ще прибави прилив на енергия в тялото ви. Обстоятелствата също ще помогнат за подобряване на вашето състояние. Постарайте се да направите домашната си работа по-лека и комфортна. Затова е добре да насочите усилията към използването на нови домакински уреди. Може да вземате заеми или да давате, да правите покупки на кредит. В някои ситуации може да се наложи, да вземате смели, рискови решения.

СКОРПИОН - За представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще бъде изключително добра за личния живот. На първо място, трябва да се отбележи, че ще бъдете настроени на романтична вълна. Това е чудесно време за влюбените, за романтични срещи, любовни признания. Тези, които са в самото начало на своята връзка, могат да изразят чувствата си чрез проявяване на фантазия при приготвянето на приятни изненади за любимия. Като цяло това са дни на творчески начинания, когато може да започнете да пишете стихове, да се пробвате в пеене, рисуване ... Може би ще бъдете поканени на развлекателно събитие, на сватбено тържество или годишнина. Откритият стил на поведение, ще привлича симпатията на околните. В съпружеските отношения, ще сте в състояние да постигнете пълно взаимно разбирателство. Ако между вас и вашата половинка, има проблеми, ще може да ги решите. Не забравяйте, че сега може спокойно и без излишни емоции да обсъждате всеки проблем с партньора и да стигнете до компромис. Освен това времето е благоприятно за публични изяви, изпити, съдебни производства и бизнес преговори.

СТРЕЛЕЦ - Тази седмица представителите на зодия Стрелец, трябва да фокусират своето внимание върху тези области, в които може да постигнат най-голям успех. На първо място, това е работата и решаването на финансови и имуществени въпроси. Тези дни също са особено благоприятни за домакински дела. Ще ви занимават чисто практични теми като почистване на апартамента, приготвяне на храна за членовете на семейството, ремонти и поправяне на развалена битова техника. Като цяло всички тези битови въпроси, може да ви направят много практичен човек. Други теми като личен живот, партньорски отношения и кариера, могат да останат на заден план. Връзките с членовете на семейството, ще са дружелюбни и топли. Сега може да обсъдите всички важни въпроси с цялото семейство. Вашата сила ще се крие в способността, конструктивно да оцените обстановката и да вземате единствените верни, оптимални решения. Опитайте се, ясно да планирате работата си за всеки ден и бъдете дисциплинирани - резултатът ще бъде впечатляващ.

КОЗИРОГ - Представителите на зодия Козирог, ще могат да се докажат доста успешно тази седмица, ако имат възможност самостоятелно да управляват времето си. Вашите комуникативни умения, ще нараснат. С удоволствие ще общувате с другите, ще се запознавате с нови хора, ще обменяте мнения. Самото общуване, ще ви носи радост. Това важи особено за онези, които имат романтична връзка и са в постоянен контакт с любимия човек. Ученето и пътуванията, ще вървят добре. Може би ще бъдете поканени, на някое интересно мероприятие. Също така е подходящ момент да разгърнете креативността си. Възможно е да се увлечете по нещо, което ще има положителен ефект върху вашето личностно развитие. Единственото, от което ще се нуждаете, за да се чувствате напълно щастливи, е свободата да правите това, което искате. Не всеки може да бъде напълно свободен, така че не винаги и не всичко, ще става според вашите желания.

ВОДОЛЕЙ - Представителите на зодия Водолей тази седмица, ги очаква подобрение във финансовото състояние. Може би това ще се дължи на изплащането на паричен бонус или получаване на финансова помощ от роднини. Но, по един или друг начин, ще имате средства да зарадвате себе си и близките с някои покупки. Възможно е да направите покупки на специални промоции, с големи отстъпки. Не пропускайте момента за пазаруване! Най-успешната и приятна тема за седмицата, е свързана със семейните отношения и близките роднини. Ще може по конструктивен начин, да обсъдите всеки проблем с членовете на семейството. До края на седмицата очаквайте гости, може би роднини ще пристигнат отдалеч и ще сте много щастливи да ги видите. Освен това времето е благоприятно за духовни практики, в атмосфера на тишина и уединение. Ще може да постигнете значителен напредък, в намирането на баланс между духа и тялото. Особено полезни ще бъдат упражненията с йога и медитацията.

РИБИ - Всичко, от което ще се нуждаят представителите на зодия Риби тази седмица, за да увеличат максимално своите таланти и способности, е лична активност и конкретни действия. Първата половина на седмицата, използвайте за личностно развитие. В тези дни вашият интелектуален и творчески потенциал ще е усилен, което ще ви позволи да реализирате напълно своите таланти. Това е чудесно време за контакти, пътувания, нови запознанства. В същото време е важно, сами да поемете инициативата - тогава общуването ще бъде хармонично и ще ви даде много, по отношение на разбирането на другите. Сравнявайки себе си с другите хора, ще укрепите самочувствието си и своята самооценка, което е много важно за развитието на вашата личност. Започнете конкретни действия - и тези около вас определено ще се присъединят и ще ви подкрепят в начинанията. Колкото повече нови впечатления, толкова по-оптимистични ще бъдат тези дни. Добре е да посещавате клубове по интереси, да общувате със съмишленици. Това ще разшири вашия социален кръг. Възможни са забавни пътувания с приятели.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук