Седмичен хороскоп 08 – 14 август

455 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен през тази седмица, е добре да се съсредоточат върху подобряване на финансовото си състояние. В допълнение към основния източник на доход от основната работа, може да имате добри шанс да си намерите допълнителна работа на непълен работен ден. Периода също е добър за оформяне на документи за всякакви помощи, обезщетения и др.

Също така това са благоприятни дни за медицински прегледи и лечебно профилактични процедури. Може да намерите ефективно лечение срещу заплащане. Добро време за духовни практики в атмосфера на тишина и уединение. В края на седмицата отношенията с любимия човек, могат да се усложнят. Не бързайте да харчите големи суми за подаръци и забавления. Това може да доведе до бързо изчерпване на вашите финансови ресурси и увеличаване на напрежението в любовната връзка.

ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще гледат към бъдещето и ще са открити към нови перспективи. Опитайте се да привлечете подкрепата на онези хора, които смятате за ваши съмишленици и приятели. Само като обедините усилията си, ще може да реализирате плановете си на макс. Ако нямате много приятели, сега може да намерите. Важно е не само активно да влизате в контакт с другите, но и да покажете готовност за безкористна подкрепа. Споделяйки енергията си другите хора, в замяна ще получите много повече.

В края на седмицата ситуацията в семейството, може да се усложни. Възможно е да не сте в състояние, ясно да си представите истинските нужди на членовете на вашето семейство. Първоначалното неразбиране може да доведе до конфликтни ситуации и да станете обект на критика, без да разбирате изобщо за какво и защо. Препоръчително е, преди да предприемете нещо и проявите инициатива, първо да поговорите спокойно с близките си и да разберете основните им нужди и проблеми.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, ги очаква доста двусмислено време. Може би ще почувствате някои ограничения и пречки, когато се опитвате да реализирате намеренията си. Ще ви бъде по-трудно да заявите открито позицията си по определени въпроси, защото обстоятелствата ще ви пречат. Успешно направление в което може да насочите вашите усилия, е преработка и борба с вътрешните психологически комплекси.

Тези от вас, на които им липсва самочувствие, ще могат да го повишат чрез правилно психологическо разбиране за това откъде идва тази несигурност. В края на седмицата е препоръчително да се въздържате от нови запознанства и по-рядко да контактувате с другите хора. Проблема е, че сега по-често хора с нечестни намерения, могат да попаднат във вашето полезрение. Възможно е до вас да достигнат разни слухове и клюки. Въздържайте се от изясняване на отношенията.

РАК:

Пред представителите на зодия Рак тази седмица, може да се отворят обещаващи насоки за лично и професионално развитие. Основната ви силна страна сега, ще е способността да се сприятелявате с непознати хора в стремежа си да разширите вашите хоризонти. Това вътрешно желание може да ви доведе до ново ниво, на разбиране на задачите пред вас. Най-ползотворни ще бъдат контактите с хора, от други градове и чужденци. Подобно общуване може да ви „отвори“ очите за много събития, за които преди това дори не сте подозирали, че съществуват. Ще нараства също ролята на виртуалната комуникация в интернет във форуми и социални мрежи.

В края на седмицата обаче, трябва да се въздържате от планиране на предстоящите дни. Погрешните представи могат да доведат до факта, вашите планове да се превърнат в празни розови фантазии. Също така по това време бъдете внимателни, в контактите си с приятели. Не трябва да считате за приятели онези, които само се представят за ваши близки хора, но в същото време са способни на нечестни действия.

ЛЪВ:

Тази седмица е благоприятно време за представителите на зодия Лъв, за промяна на подхода към постигане на целите. Ако работите в определена посока от дълго време, но не сте постигнали желания резултат, тогава може би, правите нещо погрешно. Опитайте се да промените нещо, погледнете на трудните въпроси от различна гледна точка. Препоръчително е също, решително да се отървете от всичко остаряло и загубило своята ефективност. Няма нужда да се придържате към старото, търсете нови начини.

Времето също е добро за борба с вредните навици. В края на седмицата не сте застраховани от изненади. Може да се наложи да преосмислите предишните си цели и задачи. В един момент може да осъзнаете илюзорността на вашите стремежи поради факта, че външните обстоятелства се променят и още повече ви отдалечават от това, към което се стремите. След като осъзнаете това, ще може да си поставите по-реалистични цели.

ДЕВА:

За представителите на зодия Дева тази седмица е благоприятна, за разрешаване на всякакви партньорски спорове и разногласия. Ако сте имали конфликти с вашите колеги, партньори, тогава е време отново да обсъдите най-противоречивите теми. Компромисните решения, ще идват учудващо лесно и бързо. Това се отнася преди всичко за бизнес партньорствата, но и за брачните отношения, ще е полезно.

За отношенията в семейството е важно законово да фиксирате вашите отговорности и задължения - например би било полезно да помислите за сключване на брачен договор. Ето защо тази седмица е благоприятна за брак. В края на седмицата са възможни събития, които да ограничат вашата активност. Може да се окажете в затруднено положение, ако волно или несъзнателно допуснете нарушение на закона. Опитайте се да бъдете по-внимателни, докато шофирате. Нарушенията на пътя могат да доведат до глоби.

ВЕЗНИ:

За представителите на зодия Везни тази седмица, настъпва прекрасно време за борба с вредните навици и рационализиране начина на живот. Започнете с ежедневният си режим, спрете да седите дълго след полунощ пред компютъра и няма да ви се налага да се събуждате сутрин трудно. Също така въведете редовна физическа активност в живота си, купете абонамент за фитнес. Може да компенсирате липсата на енергия по необичаен, но много ефективен начин.

Например опитайте се да освободите шкафовете и чекмеджетата у дома, от старите ненужни вещи. Освобождаването на пространството около вас от старите боклуци, ще доведе до повишаване на енергията на вашето тяло. В края на седмицата не сте застраховани от изненади. Може би ще откриете промяна в поведението на някой от вашите приятели. Не са изключени спорни ситуации поради общи любовни предпочитания, когато двама приятели започнат да се състезават за вниманието на човек, който харесват.

СКОРПИОН:

Мислите на представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да бъдат насочени към любовта и партньорството. Възможно е положително развитие и в двете посоки, което ще направи любовния ви живот по-радостен. Влюбените представители на знака, могат да узреят до формализиране на отношенията. Периода е добър за обявяване на годеж и сватба. Ако вече имате сключен брак, тогава връзката ви може да стане още по-ефирна, чувствена и нежна.

Това е подходящо време за активен социален живот, посещение на развлекателни събития и публични изяви. Може би ще бъдете поканени на някакво тържествено събитие като сватба или годишнина. В края на седмицата външните обстоятелства може да станат неблагоприятни за вашите цели. За да постигнете нещо, ще трябва да полагате много повече усилия, тъй като пред вас постоянно ще се изникват много препятствия.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец през тази седмица, ще могат успешно да решат материално-практически въпроси, свързани с благоустройството на дома и семейството. Може да сте имали други приоритети за този период, но сега е благоприятно време да се заемете и с битовите проблеми. Те включват не само почистване на дома и ремонт на повредени домакински уреди. Подходете към въпроса по-глобално и се погрижете за цялостно подобряване на пространството около вас.

И имайте предвид, че колкото по чисто и подредено е около вас, толкова по-здрави и енергични ще се чувствате. Трябва да сте уверени, че домът ви е в идеален ред и тогава може да сте сигурни в стабилността на вашето здраве. Краят на седмицата настъпва неблагоприятен период за оформяне на юридически документи и учене. Не са изключени бюрократични забавяния и трудности при получаване на документи като задграничен паспорт, визи или шофьорска книжка. Погрижете се за репутацията си.

КОЗИРОГ:

На представителите на зодия Козирог тази седмица им предстои вълнуващо време, когато ще бъдат заобиколени от интересни хора, а общуването с тях ще бъде не само полезно, но и приятно. Очакват ви много приятни контакти, запознанства, пътувания и изненади. Опитайте се да бъдете открити в общуването, разширете хоризонтите си, запознайте се с нови хора. Това ще ви помогне да въведете нови положителни тенденции в живота си. Ориентирайте се към удоволствия, развлечения и празник.

Колкото по-свободно се държите, толкова повече радост ще навлезе в живота ви. Благоприятно ще се развива учението, творческите хобита. Ще имате успех при участието в конкурси, спортни състезания, кастинги и театрални представления. Възможни са романтични срещи. В края на седмицата обаче, във вашите любовни отношения могат да настъпят промени. Не е изключена кавга с любимия човек. Проявете повече внимание и толерантност към вашата половинка.

ВОДОЛЕЙ:

Здравословното състояние и доброто настроение на представителите на зодия Водолей тази седмица, ще зависят пряко от финансовото им състояние. Нищо друго няма да ви зарадва така, както получаването на пари във вашата банкова сметка. И тук са възможни много приятни моменти. Може да ви преведат заплатата или да получите финансова подкрепа от роднини. Наличието на пари ще ви позволи да изпълните някои ваши желания, свързани с пазаруване за дома.

Отношенията в семейството ще са приятелски. Ще може дружно да се справите с всяка задача. Семейството е вашата радост и подкрепа и сега особено отчетливо ще осъзнаете това. Тези дни може да почувствате повишен апетит, особено към сладко. Ако имате проблем с наднорменото тегло, тогава е препоръчително да минете на лека плодова или зеленчукова диета в продължение на няколко дни. В края на седмицата партньорските отношения може да се усложнят. Повод за това може да стане нечестното поведение на брачния партньор, към изпълнението на семейните задължения.

РИБИ:

Тази седмица на представителите на зодия Риби, може да им се наложи да контактуват често с хората около тях. Това трябва да ви подскаже, че сега е необичайно добро време за разрешаване на проблеми с участието на други хора. Ако трябва да разрешите важен проблем, тогава се огледайте и помислете кой от вашите приятели и познати може да ви помогне с това. Използването на бизнес връзките сега, е най-бързият и ефективен начин за решаване на вашите проблеми.

Периодът също е подходящ за нови запознанства и разширяване на бизнес и социалните връзки. Успешно ще се развиват пътувания, учение, работа с информация. В края на седмицата бъдете по-внимателни към здравето си. Възможно е снижаване на енергийните ви сили, което ще се отрази негативно на вашите дела. Може да ви е по-трудно да се справите с натиска на работата и поддържането на ред у дома. Времето също е неблагоприятно за придобиване на домашни любимци.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук