Хороскоп за януари 2022 г.

834 преглеждания

Представителите на зодия Овен, ще влезат уверено в новата година

Овен

03.21 - 04.20

Овен

Представителите на зодия Овен, ще влезат уверено в новата година. Очакват ви много приключения, запознанства или просто приятни срещи. От страна на здравето могат да възникнат някои проблеми. Затова бъдете внимателни, през втората половина на месеца. Обърнете също внимание на финансите си, през януари може да възникнат трудности.

Любов и семейство

В семейния живот, ще цари приятна и хармонична атмосфера. Вие сте влюбени и обичани. Ще искате да се грижите за своите близки, да ги удивлявате и да им правите приятни сюрпризи. Възползвайте се от тези приятни моменти и се насладете на спокойният период. През първата половина на януари е добре да посетите далечни роднини и приятели, които не сте виждали от дълго време.

Необвързаните имат шанс да срещнат своята половинка. Съдбовната среща има вероятност да се състои в шумна компания, така че излизайте по-често на публични места. Ще бъдете надарени със специален чар и харизма. Обстоятелствата, ще се развиват във ваша полза. Но не забравяйте също за приятелите си, те ще играят важна роля в живота ви.

Кариера и финанси

Възможно е да изпитате финансови затруднения. В този период е по-добре да затегнете колана и да не правите необмислени покупки. Трудно ви е да спестявате пари и това е разбираемо, когато постоянно ви канят някъде, а пазаруването е любимото ви занимание. Бъдете търпеливи, в края на месеца се очаква малка печалба, която ще балансира вашият бюджет.

По отношение на кариерата, всичко ще е сравнително спокойно. Няма да има поводи да се притеснявате, всичко ще върви гладко и ясно, по плана, който сте очертали. В работата настроението ви ще бъде приповдигнато и това е похвално, много проекти ще вървят като по часовник и всичко това, защото сте избрали позитивното отношение. Безработните могат да започнат да търсят подходящата позиция, но не очаквайте бърз резултат. Ще се наложи да нервничите и да ходите на интервюта. Но спокойно! Всичко си има своето време.

Здраве

В началото на годината са възможни проблеми с храносмилателната система. Празничната трапеза, алкохолът, всичко това ще остави отпечатък върху вашето здравословно състояние. Затова когато празниците свършат, преминете към здравословна диета и като цяло е добре да помислите за пълен преход към правилно хранене.

През януари, се увеличат рисковете от възпалени и инфекциозни заболявания. Трябва да внимавате дори когато лекувате обикновена настинка, тъй като тя може да прерасне в нещо сериозно. Не забравяйте за хроничните заболявания, които могат да се появят в най-неподходящия момент. Пазете се от преохлаждане.

Телец

04.21 - 05.20

Телец

 

Представителите на зодия Телец през януари, ще трябва постоянно да се доказват. Ще сте твърде недоверчиви и няма да разбирате добре, какво се случва наоколо. Социалното напрежение ще се увеличи, въпреки че няма да има очевидни причини за това. Не сейте объркване в душата си, радвайте се на живота.

Любов и семейство

В семейните отношения се очертават драми и разправии. Ще сте разкъсвани от ревност, но напразно. Вашата половинка не ви е дала повод за това. За всичко е виновна - вашата неувереност. Може би е дошло време да отидете на психолог и да се разберете в себе си. Отношенията, които са достигнали критична точка, най-накрая ще приключат. Ще въздъхнете с облекчение.

Необвързаните ще бъдат настроени на романтична вълна, ще ходят по срещи и ще получават комплименти. Въпреки това, ще сте много подозрителни към новите хора в живота си. Основното нещо е да не прекалявате, в противен случай избраникът ще избяга от вас при първа възможност. В края на месеца шансовете да срещнете „своя“ човек се увеличават, погледнете по-отблизо обкръжението си.

Кариера и финанси

През януари може да се чувствате малко обезкуражени и да не знаете какво искате. Може би, сте надраснали своята работа или ви е скучна, но нови предложения няма на хоризонта. Това е временно, концентрирайте се върху качеството на настоящата си работа, помислете за доходите. В този месец е най-добре, да не се измъчвате с мисли за провал.

Предприемачите ще чувстват застой в бизнеса. Разбираемо е, началото на годината е труден период. Трябва да се погрижите за бъдещето на вашия бизнес и хората, които ви помагат да генерирате приходи. Прегледайте екипа си, може би е време да смените някой, така че нещата да тръгнат нагоре. След 10 януари има риск да попаднете в неприятна ситуация, свързана с финансите, опитайте се в този период да не сключвате големи сделки и внимателно четете документите, които подписвате.

Безработните представители на знака, е по добре да не бързат да ходят по интервюта. Засега се концентрирайте върху вашите знания, започнете да учите, запишете се на курс. Сега е подходящ момент да опитате нещо ново.

Здраве

Здравето ви през януари ще е отлично. Само дребни проблеми могат да ви застигнат. Но е добре да се погрижите за психическото си благополучие. Изложени сте на стрес и тревожност, които също могат да причинят физически дискомфорт. Главоболието и световъртежът, всичко това е проява на умора. Гледайте на нещата по-позитивно!

През втората половина на месеца планирайте посещение при зъболекар или козметик. Между другото, всякакви манипулации и интервенции, ще бъдат успешни, а планираните операции ще завършат с бързо възстановяване. Периода също е благоприятен да кажете сбогом на вредните навици, а началото на годината е добра причина за това.

Близнаци

05.21 - 06.21

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци, през целият януари ще са обвити в празнично настроение и еуфория от новогодишните празници. Вземате всичко от живота и даже повече, но не забравяйте, че ще бъдете таксувани за ежедневните празници. Пригответе се за неочаквани обрати на съдбата, които месецът ще ви преподнесе.

Любов и семейство

Ако сте уморени от ежедневни разправии, неразбирания и скандали, тогава януари е моментът да изясните всичко. Вероятно близките са недоволни от вашето поведение и ви се струва, че изискват твърде много от вас. Това не е истина. Ще трябва да намерите компромис, за да съхраните отношенията. Възможно е вашата половинка, да бъде по-придирчива и амбициозна от обикновено. Научете се да отстъпвате в нещо, в противен случай напълно ще загубите авторитет в очите на вашите близки.

Необвързаните представители на знака, ще бъдат заобиколени от много нови хора. Ще ви се струва, че любовта ви очаква на всеки ъгъл, но чувствата, които възникват през януари, няма да доведат до сериозна любовна връзка. Най-вероятно това ще бъде само лек флирт или авантюра. Приемете това като житейски опит, даден за извличане на поуки.

Кариера и финанси

През януари може да избухнат финансови затруднения и те ще бъдат свързани с вашата страст към риска. Ако това вече се е случвало с вас и преди, тогава се пазете от приключения и изкушения. Ако ви предложат тъмна схема или лесни пари, помислете много добре преди това. Сега има голям риск от загуба на пари и то доста голяма сума. Също така е по-добре да не се забърквате в заеми и да взимате кредити, защото в бъдеще ще се окажат много неизгодни за вас.

През този месец, може да бъдете изпратени в командировка. Това може в началото да ви се стори много неприятно, но ще се плаща добре. Освен това е възможно да срещнете някой по време на пътуването си, който да ви помогне да се изкачите нагоре по кариерната стълбица. А януари е прекрасно време да помислите за професионалното си развитие.

Здраве

През януари може да се сблъскате със заболявания на пикочната и ендокринната система. Възможно е да изпитате симптоми на цистит и пиелонефрит. А скокове на кръвното налягане, нервна възбуда и бърз пулс ще сигнализират за неизправност на щитовидната жлеза. За да се успокоите и да намерите обяснение за състоянието си, посетете Вашия лекар.

Януари е подходящо време за нови начинания. Време е да се запишете на фитнес или да започнете домашни тренировки. Основното нещо е редовността на действията. Ако си направите система за ежедневни занимания, след няколко седмици ще забележите как тялото и здравето ви се променят. А в бъдеще и привлекателна форма, ще получите.

Рак

06.22 - 07.22

Рак

Представителите на зодия Рак, ще бъдат заети с много нови дела в началото на годината. Ще посветите всичките си сили на изпълнението на вашите планове. Януари е добро време за вашите начинания. Ще сте амбицирани и ще се опитвате да постигнете успех на всяка цена. Обстоятелствата ше ви подкрепят и ще допринесат за късмет във всяко начинание, през този месец.

Любов и семейство

Необвързаните ще бъдат на върха на блаженството, от новите романтични приключения. Не просто ще се потопите във връзката, но напълно ще се удавите там. Ще искате да давате любов и просто да се наслаждавате на ежедневната романтика. Все пак е препоръчително да не бързате и да не се обвързвате през януари. Има риск поради прибързани действия, в бъдеще да попаднете в неловка ситуация.

Семейните представители на знака, ще имат много претенции към своята половинка. Натрупа ли сте много гняв, който изливате върху семейството си. Спрете се! Не може да продължите по този начин! Време е да се научите да виждате доброто, да подадете ръка за помощ и да се научите да прощавате. Това е гаранцията за вашето семейно щастие. Не забравяйте да посетите възрастните си роднини през януари. В края на месеца ви очаква неочакван сюрприз.

Кариера и финанси

В работата ще сте уморени от еднообразието. Ще забележите, че не сте склонни да правите това, което ви е харесвало преди. Това е причината която ще ви подтиква, към търсене на ново поле за изява. Опитайте с работа в интернет. Сега това е много популярно и всичко ще се получи лесно за вас. Само не напускайте основната си дейност, преди да сте се установили на нова.

През януари ще бъдете твърде лековерни и наивни. Това може да ви изиграе жестока шега, особено когато става въпрос за финанси. Рискувате да загубите пари, да попаднете в неприятна ситуация, която за дълго време ще вгорчава живота ви. Сега не е момент да теглите заеми, да ставате поръчители или да сключвате договори, отложите тези планове за февруари.

Първата част на месеца ще бъде най-трудна в материално отношение. Опитайте се да не харчите всички пари за един ден. Винаги отделяйте настрана. През втората половина на месеца финансовото положение, ще се подобри.

Здраве

Като цяло всичко ще е наред със вашето здраве, но това не е причина да отказвате от прегледи, особено такива, които сте планирали преди празниците. Януари е подходящо време за медицински интервенции, манипулации и всякакви козметични процедури. Подобрете тялото си, сега това ще ви се отдава добре.

Ако дълго време не сте спазвали диета, тогава януари ще ви принуди да го направите. След празничните пиршества тялото ви ще се нуждае от разтоварване. Не се хвърляйте от една крайност в друга, не гладувайте- по-добре започнете да се храните правилно и не злоупотребявайте с алкохола, в противен случай са възможни много здравословни проблеми и външният ви вид ще се влоши.

Лъв

07.23 - 08.23

Лъв

Представителите на зодия Лъв трябва да се научат да оставят лошото в миналото и смело да се изправят пред бъдещето. През януари, ще се сблъскате с редица проблеми, които ще понижат настроението ви. Не се подавайте на унинието! Сега трябва да се заредите с положително настроение и да вземете всичко от живота.

Любов и семейство

Семейните, ще станат по-придирчиви и взискателни към членовете на семейството. Вашето поведение говори за умора, която се натрупвала от дълго време, по същият начин както и проблемите. Поговорете от сърце с вашият партньор, обяснете му какво ви липсва. Понякога вашите проблеми и преживявания остават дълбоко вътре във вас и вашата половинка не може да отгатне какво не е наред.

През януари ще има много поводи да се срещнете с приятели и роднини. Използвайте тези шансове, за да укрепите отношенията, да се забавлявате или просто напълно да се отпуснете. Зимните вечери ще се запомнят със специалната си магия и доброта. В края на месеца си устроите домашен уикенд и просто си полежете на дивана.

Кариера и финанси

Трябва да се научите как да спестявате. Склонни сте към безразсъдни разходи, които ще ударят силно бюджета ви през януари. Този месец е най-добре да започнете да отделяте определена сума пари, скоро тя ще ви бъде от полза. В работната атмосфера са вероятни интриги и клюки. Възможно е по някакъв начин да се замесите в тези разговори. Сега е по-добре да се откажете от корпоративни партита и съвместни излизания с колеги.

Шефовете ще следят изкъсо вас и вашето поведение. Вложете енергията си в работа, за да може да завършите важните задачи, по този начин ще спечелите повече пари. Безработните представители на знака, могат да си починат още малко, защото през януари не се очертават сериозни предложения. Всичко, което намерите, ще се окаже или напълно безинтересно или ниско платено.

Здраве

През този месец трябва да обърнете внимание на зрението си, което може значително да се влоши. Но проблема няма да е само в това, но и в състоянието на кръвоносните съдове. Трябва да укрепите съдовата система, да подобрите кръвообращението по всякакъв начин. Правете контрастни душове, които перфектно раздвижват кръвта, освен това може да се научите как да закалявате тялото си.

Всички планирани операции ще преминат добре през януари. Не трябва да се тревожите, за дълга рехабилитация. Сега всичко ще мине бързо, гладко и без последствия. Може също да разчитате на силния си имунитет, който ще ви предпази от настинки. Пазете храносмилателната си система. В началото на месеца рискът от отравяне се увеличава.

Дева

08.24 - 09.22

Дева

Представителите на зодия Дева, могат да се сблъскат с предизвикателства през януари. Трябва да избягвате грешките, които ще ви чакат на всеки ъгъл. Рискувате да си навлечете много проблеми. Сега трябва да сте внимателни с инвестирането на пари. Също са вероятни сериозни конфликти с приятели, в които може да покажете не най-добрите си страни.

Любов и семейство

Семейството е това, в което инвестирате парите, душата и настроението си. Бъдете готови да споделите своя опит, позитив и доброта с близките си. На тях много им липсва вашето присъствие и внимание. Същото важи и за романтичните отношения. Влюбените двойки ще бъдат разделени за кратко, но именно тази раздяла, ще ви накара да почувствате важността на връзката.

Но отношенията с приятелите, могат значително да се влошат. Не давайте фалшиви обещания и надежди, ако не сте сигурни, че може да помогнете. Някой около вас явно се опитва да създаде проблеми, вгледайте се по-отблизо в обкръжението си, но не го правете агресивно. Ако смятате, че назрява конфликт, опитайте се да го избегнете по всякакъв начин, в противен случай подобен скандал може да се превърне в катастрофа.

Кариера и финанси

Ако се надявате на напредък в кариерата, възможна е малка перспектива. Ще имате шанс да се докажете пред началниците си и да получите предложение, но не трябва да се колебаете или отказвате. Може да ви предложат бизнес пътуване или курс, който няма да ви хареса. Въпреки това, наученото сега, ще ви бъде много полезно в бъдеще. През януари трябва да затвърдите старите си знания и да погледнете смело към новите начинания.

Креативните от вас, прекрасно ще се проявят в творчеството. Такива личности могат да издигнат проектите си на по-амбициозно ниво, въпреки че ще се наложи упорито да работите. Ще се въртите като катерица в колело, но резултатът няма да закъснее. Може в началото проекта, да не носи големи приходи, но скоро ще срещнете човек, който ще ви помогне да постигнете голям успех. В материалната сфера, всичко ще е наред. Нямате изкушения към хазарта или спонтанните покупки. Стремите се да спестявате и това е похвално. През януари ще може да попълните своята сметка. Освен това през втората половина на месеца, ще може доста лесно да получите пари.

Здраве

Здравето, ще бъде отражение на вашето настроение. Не всичко е толкова гладко, колкото бихте искали. Обърнете внимание на опорно-двигателния апарат. През януари старите травми могат да напомнят за себе си, предразположени сте към навяхвания, фрактури и натъртвания. Внимавайте с леда, избягвайте активните спортове. Автомобилните ентусиасти трябва да бъдат особено внимателни по време на шофиране. По-добре се откажете пътуване, ако времето навън е лошо.

През втората половина на месеца, се увеличи рискът от настинки и инфекции. Не забравяйте за предпазните и превантивни мерки, особено ако някой около вас е болен. Ако болестта все пак ви изненада, тогава се насочете към традиционната медицина и не експериментирайте с народни средства.

Везни

09.23 - 10.23

Везни

През януари представителите на зодия Везни, ще намерят нови сили и мотиви да бъдат активни. Сега основното е да изхвърлите мързела и да не гледате назад в миналото със съжаление. До вас има надеждни и мили хора, които ще ви помогнат да не падате духом и да продължите напред. Някое случайно запознанство, може изненадващо да прерасне в горещ романс.

Любов и семейство

В любовните отношения всичко ще е сложно. Изглежда сте объркани и незнаете от какво наистина се нуждаете. Необвързаните неочаквано, ще попаднат в капана на връзка, която ще ги свари напълно неподготвени. Ще срещате интересен човек, който ще ви очарова с външния си вид и ум. Такава връзка в бъдеще, може да завърши с брак. А тези, на които са се уморили от рутината, ще могат да изпитат нова вълна от усещания. Време е да зарежете всички скучни неща и просто да се насладите на уединението.

През януари трябва да обърнете повече внимание на децата и възрастните роднини. Някой има нужда от вашата помощ и внимание. Направете каквото се изисква от вас. Отделете време и за възпитанието на вашите деца. В началото на месеца не забравяйте да уредите семейна вечеря и да съберете в дома си онези, които не сте виждали от дълго време. Приятелските събирания също ще бъдат полезни и ще ви помогнат, да избягате от сивото ежедневие.

Кариера и финанси

В работата ще може да се докажете като достойни служители. Вие сте затрупани с нови идеи и сте готови да ги споделите с шефовете. Такова усърдие за работа няма да бъде пренебрегнато. Но завистта към вашата личност, също ще расте. Бъдете внимателни в изказванията и не се поддавайте на провокациите на колегите. Някой специално ще се опита да ви изкара от строя.

Тези които имат собствен бизнес, трябва по-отблизода разгледат своя персонал. Сред вашите служители има достойни хора, които се нуждаят от насърчение. Може да сте сигурни, че сред тях има надеждни и знаещи хора, които ще ви помогнат с нови идеи. Ако искате да разширите бизнеса си, изберете за партньори хора, които работят с вас от дълго време. Нови и такива които не познавате, могат да объркат това, което сте изграждали през годините.

Здраве

През януари са възможни проблеми с отделителната система. Ако вече имате хронични заболявания, тогава е по-добре да помислите как да избегнете обострянето им. Не се преохлаждайте, обличайте се по-топло и пийте витамини. Но това, което трябва да откажете, е алкохолът. Януари е месецът, в който най-лесно може да се избавите от вредните навици.

В средата на зимата трябва да се погрижите за укрепване на имунната си система. Приемайте витамин С и D. Липсата на слънце ще се отрази осезаемо на защитните сили на организма. Ако е възможно, се запишете на фитнес или друга спортна дейност, която ще ви помогне да се чувствате добре и във форма.

 

Скорпион

10.24 - 11.22

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, не ги очаква нищо ново през януари. Няма да има поводи за тъга, както и няма да се сблъскате със сериозни проблеми. Ще имате достатъчно време както за работата, така и за личния живот. Прекарайте времето си в полза на семейството, посетете близките си роднини, зарадвайте децата. Материалната ситуация също ще бъде успешна, въпреки че все пак, ще трябва да спестявате.

Любов и семейство

В любовта не се очакват сериозни преживявания, но ревността ще ви разяжда. Дори и да е безпочвенна, това значително ще развали вашето настроение. Преди да предявите претенции към любимия човек, опитайте се да разберете ситуацията, спокойно обсъдете всичко. Възможно е на вашето семейство, да му липсва вниманието ви. През януари трябва да измислите план за укрепване на връзките с близки и приятели. Организирайте приятна среща, отидете с любимите си хора в селска къща или на някое приятно място и се забавлявайте.

Отношенията които започнат през януари, са обречени на провал. Сега е по-добре да не влизате в сериозен съюз и да не бързате с нещата. Погледнете по-отблизо партньора си, може би сега е по-добре да се опитате да бъдете приятели и по-късно, да развиете отношенията в различна посока. Не предявявайте претенции към някой, който не ви е достатъчно близък.

Кариера и финанси

Ще се справяте чудесно в работата, дори понякога твърде много ще се престаравате. Рискувате да се претоварите с ненужни задачи. Разбира се, няма да е лошо да помогнете на колегите, но се уверете, че това не е системно. Може да бъдете манипулирани или дори изнудвани. Покажете бодливия си характер на наглите хора, които се възползват от вашето милосърдие.

През януари ще имате късмет да получите нов проект, който ще донесе големи печалби. Бъдете сигурни, че ще се справите със задачата дори повече от необходимото. Разбира се, шефовете ще забележат вашите усилия и ще ги вземат под внимание. Ако искате да бъдете повишени, продължете да се движите в тази посока.

Финансовото състояние, ще е малко нестабилно, въпреки че ще печелите добри пари. През януари е по-добре да не планирате големи покупки, рискувате да купите нещо с лошо качество или да загубите голяма сума. Ще имате добри печалби, но гледайте да не се изплъзнат през пръстите ви.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на сърдечно-съдовата си система. Докарали сте се до трудна позиция, която ще се отрази на тялото. Стресът в миналото, умората и емоционалното претоварване, могат да ви докарат проблеми със сърцето и кръвоносните съдове. Опитайте се да си почивате повече, не се натоварвайте с чужди грижи. Консултирайте се с вашия кардиолог какви лекарства е най-добре да пиете, за да се почувствате по-добре.

Вредните навици, се отразяват зле на вас. Пиенето на алкохол ще има значителен ефект върху състоянието на черния дроб. Може да не усещате симптомите дълго време, но ако преминете преглед, ще разберете, че алкохолът не преминава през тялото без следа. Организирайте си по-често почистващи процедури, изберете диета по ваш вкус и разбира се спрете да пиете.

Стрелец

11.23 - 12.21

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, ще демонстрират най-добрите си качества през януари, ще може да мечтаете и да реализира идеите си в живота. Колкото по-оригинален е вашият подход, толкова по-близо ще стигнете до целта. Това важи особено за кариерата и хобитата. В семейния живот, трябва да си спомните старите традиции, които са ви сплотявали по-рано. Ако възникнат трудности, не бягайте от отговорността.

Любов и семейство

Семейните представители на знака, могат да се сблъскат с неприятности и тревоги. Ще бъдете озадачени от поведението на вашите близки. Някой ще се опита да ви напомни за стари обиди. Но вие сте мъдри и определено, ще намерите изход от ситуацията. Също бъдете внимателни в контактите си с приятели, възможни са конфликти. Бъдете избирателни в думите, понякога сте склонни да прекалявате в общуването.

Романтичните отношения, ще отнемат много време и усилия. Ако трябва да привлечете нечие внимание, няма да е лесно. Тези които имат връзка, ще са прекалено увлечени от партньора и ще са готови да направят много за него. В средата на месеца отидете на романтично пътешествие за двама. Посветете поне няколко дни един на друг, за да опознаете по-добре човека когото харесвате и да станете по-близки.

Кариера и финанси

Финансовите затруднения ще отминат и ще се озовете в по-стабилна среда. Време е за изплащане на старите дългове. Направете това, докато имате такава възможност. Не забравяйте за материалните отговорности. В средата на месеца, се очаква голям паричен поток, който ще стабилизира несигурното ви положение.

На работа, ще се държите рисковано. Имате много планове и идеи и сте готови да ги споделите. Не се стеснявайте от предложенията си, ще бъдете подкрепени от мнозина. Новите проекти ще ви позволят да станете по-известни и да спечелите авторитет. Освен това, ще се утвърдите като ценен служител. Тези които имат собствен бизнес, ще намерят нова вратичка за печелене на пари и нови познати ще им помогнат в това. Бъдете уверени, че вашите начинания са обречени на успех.

Здраве

Трябва да бъдете бдителни през януари. Рискът от нараняване, изгаряния, измръзване се увеличава. Също така трябва да внимавате по време на шофиране и избягвайте да пътувате на дълги разстояния, особено в края на януари. През първата половина на месеца, може да бъдете застигнати от храносмилателни проблеми. Хроничните заболявания на панкреаса и стомаха, могат да се обострят. Въпреки това, да се справите с това състояние няма да е трудно, особено ако вече сте минавали през лечение преди.

За поддържане на здравето, се занимавайте със спорт. Просто трябва да насочите енергията си в правилната посока. Лесно ви се отдават всякакви единоборства, гимнастика, атлетика. Но разбира се, ако нямате спортно минало зад гърба си, тогава е по-добре да започнете с нещо по-лесно. Например, отидете на басейн или побягайте в парка.

Козирог

12.22 - 01.20

Козирог

През януари е препоръчително представителите на зодия Козирог, да се съсредоточат върху финансовото си състояние. Само не се вкарвайте в рутина, това няма да работи. Ако имате нужда от помощ, свържете се с приятелите си. На любовния фронт ще настъпят промени, трябва да бъдете по-смели и по-отзивчиви.

Любов и семейство

Романтичните приключения, ще набират скорост. Дългоочакваният романс може да започне в началото на януари. От вас се изисква да поемете инициативата и да направите първите стъпки. Човекът когото харесвате, ще ви отвърне с взаимност. В края на месеца може да възникне неприятна ситуация поради ревност. Не довеждайте въпроса до скандал, демонстрирайте благородство и покажете възпитанието си.

Семейните ще бъдат заети с домашни дела и домакинска работа. Изведнъж ще поискате да промените нещо, да пренаредите, да пребоядисате. Това е много похвално, особено ако имате време и пари за това. Този месец, ще трябва умело да обясните на своето семейство колко е важна работата сега за вас. Това е временно и допълнителният доход, ще ви помогне да разрешите някакъв семеен проблем.

Кариера и финанси

През януари, не трябва да работите небрежно. Пристъпете към работата разумно и не давайте бързи обещания, ако не сте уверени в способностите си. Сега доходите ви, директно ще зависят от качеството на вашата работа. През този период е много рисковано да инвестирате в проекти или да давате заем. Има голяма вероятност да не ви върнат средствата.

Безработните представители на знака, трябва да потърсят помощ от приятели или роднини. Сред тях има и такива, които ще ви помогнат с намирането на работа. Само не разчитайте на лесни пари, ще трябва да работите много и усилено. През януари изискванията на вашите началници ще се увеличат. Може да сте разсеяни и да пропуснете нещо важно. Концентрирайте се върху работата си, не витайте в облаците, в противен случай може да загубите евентуалната премия.

Здраве

Рискувате да станете заложници на неприятно кожно заболяване. Могат да се появят продължителни алергии, псориазис, дерматит. Трябва да коригирате диетата си, за да не провокирате проблем и при първите признаци да отидете на лекар, а не в аптеката. След празниците е препоръчително да прочистите организма си, за това са подходящи и старите народни методи. В бъдеще се откажете от алкохола и сладкото.

През януари ще са уязвими дихателните органи. Дори леко течение, може да доведе до развитие на бронхит. Слушайте тялото си, не се преохлаждайте и не забравяйте да взимате превантивни мерки срещу настинки. През втората половина на месеца, се заемете с въпроса за репродуктивното здраве. Тези, които отдавна мечтаят да станат родители, могат да започнат да реализират плановете си, но първо посетете специалист и се тествайте.

Водолей

01.21 - 02.19

Водолей

На представителите на зодия Водолей им предстои един прекрасен месец. Ще може да се докажете в работата, в личния си живот и да реализират някои от своите планове. Само не се доверявайте твърде много на непознати хора и още повече, не споделяйте успехите си. През януари може да разчитате на голям подарък или печалба от съдбата.

Любов и семейство

В личния живот, всичко ще е както обикновено. Прекалено несериозни сте и от тук идват всички проблеми. Ако решите да започнете сериозна връзка, ще има пречки. Ще се сблъскате с недоверие и безразличие. Това състояние на нещата, ще ви обезпокои. Време е да преосмислите поведението си, ако искате да се насладите на светло бъдеще.

Трудности в разбирането ще възникнат и в семейните отношения. Няма да успеете да се договорите със своята половинка, кой в къщи е главният. Трябва да покажете мъдрост, уважение и дори хитрост. Организирайте по-често семейни вечери, излизайте извън града и посещавайте роднини. Засега е по-добре да избягвате приятелите, защото и те ще са причина за скандали.

Кариера и финанси

Вие сте доста успешни в работата. Може да ви се поверят големи проекти, важни преговори и сериозни командировки в чужбина. Вашият успех няма да се хареса на всички, ще има завистливи хора, които ще се опитват да вгорчават живота ви. Затова не споделяйте с екипа плановете си и не се хвалете с постиженията си.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да разгледат по-отблизо своя екип. Някои размествания на персонала ще ви помогнат да обедините колектива. Няма да е излишно да организирате корпоративно парти, което ще помогне за създаването на екипен дух. Финансовото ви състояние, не е лошо. Може да си позволите големи покупки, но самите няма да искате. Покупките, направени през втората половина на месеца, ще бъдат успешни.

Здраве

Слабото ви място през януари, ще бъдат органите на зрението. Трябва да прегледате очите си и да не пренебрегвате лечението, ако е необходимо. Проблеми със зрението, могат да възникнат поради слабост на съдовата система, което също изисква преглед. Възможно е главоболие. Като цяло сте много чувствителни към времето. Препоръчително е да започнете да се занимавате със спорт. Това ще подобри кръвообращението, ще стегне тялото и ще бъдете в добра физическа форма.

В края на месеца всякакви процедури и интервенции ще бъдат успешни. Може спокойно да планирате посещение при козметолог, зъболекар, пластичен хирург. През този период рехабилитацията, ще премине доста бързо.

Риби

02.20 - 03.20

Риби

Представителите на зодия Риби през януари, трябва да търсят начини за самореализация, да се опитат да научат нещо ново и да осъществят плановете си. Може би, ще успеете да разрешите много лични проблеми. В личния живот не всичко ще се окаже според вашия сценарий, пригответе се за изненади. Краят на януари, ще ви донесе неочаквани новини.

Любов и семейство

Идват промени в личния живот. Може да сте разстроени от поведението на вашият партньор. Възможно е да вземете нещата в свои ръце и да промените хода на събитията, но няма да е лесно. Но е по-добре да прекратите трудната връзка сега, така ще ви бъде по-лесно да срещнете достоен партньор в живота.

Новите отношения които започнат през януари, ще бъдат много горещи, но не и трайни. Въпреки това, ще имате красиви изживявания и е възможно да останете за в бъдеще приятели. През първия месец на новата година, вероятно ще сте изправени пред труден избор, който все пак, ще трябва да направите. Семейните представители на знака, трябва да бъдат по-внимателни към по-възрастните роднини. Може да бъдете помолени за помощ, както морална, така и материална. Не отказвайте на близките. Ако искате да се помирите с някого, началото на месеца е идеално за това.

Кариера и финанси

Време е да рискувате и да се заемете с нещо сериозно. Вие достатъчно добре се справяте в ежедневието и сте готови да щурмувате нови висоти. Ако възнамерявате да получите повишение, бъдете готови да прекарате много часове на работа. Успехът е гарантиран. В средата на януари вероятно ще получите неочаквано предложение от работодател, което ще ви принуди да направите непросто решение.

Финансовото ви положение, ще е относително стабилно, но нищо повече. Ако планирате големи покупки, трябва да запретнете ръкави, да си намерите допълнителна работа и да затънете в дългове. Любимото ви хоби, ще помогне малко да подобрите финансовото си състояние след празниците, а в края на януари може да разчитате на получаването на добър доход.

Тези, които търсят работа, е по-добре да се откажат от това начинание този месец. Това, което ще намерите, изобщо няма да е по ваш вкус. Но, ще имате късмет следващия месец. Бъдете търпеливи. Запълнете времето си с курсове, уебинари и обучение за самораззвитие.

Здраве

Нужно е да се погрижите за външния си вид. Време е да свалите някой килограм, да обърнете внимание на кожата и косата и да преминете през някои козметични процедури. Лечението на зъбите и протезирането, ще бъдат успешни. Добре е да си вземете карта за фитнес или да започнете да бягате сутрин. Всяка физическа активност, ще ви се отрази добре. Вашето психично и физическо състояние са много свързани, така че не пренебрегвайте както активността, така и добрата почивка.

Обърнете също внимание на своето хранене. Възможно е някои храносмилателни проблеми, да преминат в хронични. Ще отнеме много време и усилия за отстраняване на проблема. Ако искате да избегнете това, веднага започнете диета. Време е да изпитате силата на волята си. В допълнение към вътрешното здраве, ще може да отслабнете, но само ако имате истинско желание.

Източник: astrostar.eu, снимка: pixabay

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук