„Сподели своя вкус с EspressoNews“ - изпрати рецепта за сладкиш

1942 преглеждания

Участвай до 23:59 часа на 19 декември и спечели кошница пълна с шоколадови изкушения

Едни от най-ярките ни спомени от детството са свързани с любимите ни десерти и сладкиши, приготвени с любов за нас от мама или баба, както и първите ни опити бъдем кулинарни майстори като тях.

В навечерието на коледните празници, „Сподели своя вкус с EspressoNews“ и нашият партньор „Интерион“, те предизвикват да се потопиш отново в онази приказна атмосфера на сладки ухания, добро настроение, домашен уют и споделено щастие, като ни изпратиш своята рецепта за любим сладкиш и участваш в поредната задача на кулинарната ни игра.

И този път, за победителя ще има и награда - кошница, пълна с шоколадови изненади от фирма „Интерион“, производител на NuCrema и вносител на гръцките шоколадови изделия ION.

Правила за участие

За да участваш в играта, изпълни следните стъпки:

1. Харесай Фейсбук страницата ни EspressoNews.

2. Предизвикай приятел да се включи в играта, като го отбележиш с таг „@” в коментара под публикацията с предизвикателството „рецепти за сладкиш“ във Фейсбук;

3. Изпрати ни лично съобщение във Фейсбук с твоята любима рецепта и авторска снимка на приготвения сладкиш.

Важно: Можеш да се включиш в настоящата игра до 23:59 часа на 19 декември 2019 г. (четвъртък), а на 20 декември (петък) ще обявим печелившия участник.

Общи условия на играта:

Следи Фейсбук страницата ни EspressoNews и уебсайта www.EspressoNews.bg. Ще отправяме към теб различни по теми кулинарни предизвикателства и условия за участие. Победителят във всяка тематична игра ще бъде определен на случаен, томболен принцип и ще бъде обявен във Фейсбук страницата ни EspressoNews и в уебсайта www.EspressoNews.bg.

За да получи наградата си, печелившият участник следва да се свърже с нас чрез лично съобщение на Фейсбук страницата на EspressoNews, в срок до 3 работни дни от обявяването му като победител, като предостави следните данни за доставка на наградата: име и фамилия, телефон за връзка, адрес за доставка и имейл. В случай на продуктова награда, печелившият участник ще получи наградата си по куриер, без да дължи допълнителни такси. При спечелване на награда „ваучер“ за продукт и/или услуга, победителят ще получи наградата си по имейл. Право на участие имат само потребители, живеещи на територията на България. Изтеглен участник, който не е спазил всички стъпки за участие, няма да бъде обявен за победител и тегленето ще бъде повторено.

Всички получени рецепти и визуални материали, отговарящи на условията, ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата na EspressoNews и уебсайта www.EspressoNews.bg поетапно във времето, като ще бъдат посочвани имената и/или Фейсбук профила на авторите им.

С участието си в играта участниците се съгласяват, че техните имена, адрес, снимка, видео или други лични данни биха могли да бъдат използвани от Организатора в аудио, видео, печатни и публикувани в интернет материали, за което той не им дължи заплащане.  

С участието си в играта, участниците приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие и общи условия.

Желаем успех!

Повече за Интерион:

Българската фирма „Интерион“ - производител на NuCrema, е основана през 2001 г. като дъщерно дружество със 100% участие на ION - водещ производител на шоколадови изделия в Гърция.

„Интерион“ АД произвежда голямо разнообразие от кремове с търговската марка NuCrema, която с годините се утвърди на българския пазар с постоянното си качество. Брандът NuCrema разви значително дистрибуцията си и заема все по-голям пазарен дял в България и в съседните балкански пазари. Освен богатия асортимент от предложения за търговската мрежа компанията произвежда и широка гама от продукти за хотелски, ресторантьорски и кетъринг бизнес, както и за сладкарския бранш.

Българското дружество се намира в гр. Костинброд, където са разположени централният офис и производствената база. Освен това „Интерион“ АД покрива целия български пазар със своите офиси и дистрибуторска мрежа в Пловдив, Варна и Велико Търново. Дружеството има широка дистрибуторска мрежа, която обхваща и съседните балкански страни.

Продуктите NuCrema се изнасят в редица държави, сред които Дубай, Албания, Австралия, Кипър, Египет, Обединено кралство, Япония, Ливан, Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна, Черна гора, САЩ, Испания, Канада.

Искаш ли и ти да участваш? Кликни върху снимката по-долу, харесай Фейсбук страницата ни и се включи в актуалното кулинарно предизвикателство:

EspressoNews